Beter worden in verkopen challenge

Wil jij beter worden in verkopen? Doe dan mee met de gratis challenge van 17-19 januari 2023

Kan jij nog wel meer klanten en meer omzet gebruiken? Levert sales bij jou nog altijd gedoe op? Heb jij een prachtig product of dienst, maar lukt het maar niet om het te verkopen?

Schrijf je nu gratis in voor de Beter worden in verkopen – challenge en leer:

  • hoe jouw gedachtes rondom geld en het doen van sales van enorme invloed zijn op jouw omzet
  • uit welke verschillende fases sales bestaat en wat jij als ondernemer moet doen in elke fase
  • hoe je de juiste emoties kan triggeren om ervoor te zorgen dat iemand klant wil worden van jou
  • waar je als ondernemer bewust van moet zijn om beter te worden in verkopen
  • hoe je je toekomstige klanten motiveert tot het doen van een aankoop bij jou
  • welke fouten het meest gemaakt worden door ondernemers bij het doen van sales

Ik ben al 23 jaar ondernemer en zal je natuurlijk mijn belangrijkste inzichten rondom sales met je delen.

.

Ben jij dit?

Jij houdt echt van jouw bedrijf.
Je hebt een prachtig product of dienst ontwikkeld.
Je bent dol op de paar klanten die je al hebt.
En je hebt iets prachtigs te brengen aan deze wereld.
Maarrrrrr……

als je heel eerlijk bent, is er 1 stukje van je bedrijf, waar je minder dol op bent. En misschien druk ik het dan nog zacht uit. En dat is het sales gedeelte, wat eigenlijk gewoon neerkomt op verkopen. Klinkt niet sexy, klinkt niet leuk misschien, maar voor meer omzet, zul je gewoon meer moeten verkopen.

En juist dit stuk, loopt nog niet zo lekker bij je. Het liefst sla je het sales gedeelte waar jij je aanbod doet aan het eind van je webinar, over. Of zie je in je agenda staan, dat je de volgende dag 2 salesgesprekken gepland heb staan, maar word je bij de gedachte al helemaal zenuwachtig. En je hebt wel leads, dus dat is het niet. Maar om ze te converteren in klanten, is toch weer een ander verhaal.

Hoe dan ook, het levert altijd gedoe op.
En dus ontloop je sales. Probeer je er onderuit te komen. En stiekem hoop je toch op klanten die er uit zichzelf om vragen. “Mag ik please bij jou klant worden?” 

Maar ik ga je nu toch echt liefdevol wakker schudden…. Dat gaat niet gebeuren! Je zult toch echt in de actie stand moeten komen.

Ik help je hier heel graag mee. In 3 dagen neem ik je bij de hand tijdens deze challenge, zodat jij straks sales misschien wel leuk gaat vinden 😉 maar vooral dat je er beter in gaat worden.

Je ontvangt tijdens de challenge, elke dag een video in je mail met een opdracht. Je kunt het dus heerlijk in je eigen tijd doen. Op de laatste dag, 19 januari, geef ik avonds het afsluitende webinar. En deze wil je niet missen, want in dat webinar gaan we echt stappen maken en leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat een lead ook daadwerkelijk klant van jou gaat worden. En meer klanten, betekent meer omzet. En dat wil jij toch ook? Zorg er dan voor dat je bij het webinar bent om 20.00u. 

Maar zonder Sales heeft je bedrijf niet eens bestaansrecht.

Wat we allemaal willen doen als ondernemer, is ons product of onze dienst verkopen. Zodat we een impact kunnen maken, zodat we meer mensen kunnen helpen, zodat we meer voor onze naasten kunnen betekenen en zodat we uiteindelijk ook meer tijd en energie overhouden. Voor onszelf én voor elkaar.

Het doen van Sales, want dat is waar we het dan over hebben, wordt alleen door een heleboel ondernemers vaak als ‘lastig’ ervaren of als pusherig of als vervelend of iets wat we liever uit de weg gaan. Misschien krijg je er zelfs een beetje buikpijn van. Onbewust zijn we bang voor afwijzing. En dat is helemaal niet raar. Sterker nog, hier hebben heel veel vrouwen ‘last’ van.

Maar zonder Sales heeft je bedrijf niet eens bestaansrecht. 

Je zult dus goed moeten worden in verkopen, zodat je niet alleen heel veel mensen kunt helpen, maar ook zodat jij je bedrijf kunt blijven runnen. En daarvoor heb je klanten en omzet nodig. 

Maar hoe dan? vraag je je misschien af. En je bent daar echt niet de enige in. 

Ik heb speciaal deze gratis challenge ontwikkeld, omdat ik iedereen een bedrijf gun waar hij/zij van kan leven. Want het kan behoorlijk frustrerend zijn, als je iets prachtigs aan de wereld te bieden hebt, maar het lukt je nog niet om het (genoeg) te verkopen.

Laten we daar in 2023 een verandering in brengen! Het is tijd voor een shift. Ben je er klaar voor?

Yes I’m ready! 

.

Wat kun je verwachten tijdens deze challenge?

– Elke ochtend een video in je mailbox met mijn salestips voor jou en een opdracht die je verder gaat helpen jouw salesskills te verbeteren.

Dag 1 17 januari: Verborgen emoties rondom geld en het doen van sales en hoe dit van invloed is op jouw omzet
Dag 2 18 januari: De klantreis; hoe neem je je klant bij de hand zodat hij/zij vanuit rust en vertrouwen een koopbesluit kan nemen
Dag 3 19 januari: De verschillende fases van verkopen en wat dien jij als ondernemer in elke fase te doen

Dag 3: 19 januari 20.00u:  live zoom masterclass: Hoe maak ik van een lead een klant?

Ik kan meer omzet gebruiken! 

.

Wie organiseert het?

Hi, mijn naam is Debbie Huson en ik ben nu al zo’n 23 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van van Vibes. Vibes bestaat uit 3 onderdelen: de Coworkinspot in Noordwijk, waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de Business School waar ik business coaching geef aan vrouwen en de Business Club waarbij vrouwen uit het hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëren. Tevens is Vibes in het weekend te huur als event locatie voor livedagen, masterclasses, foto- en videoshoots.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

Als business mentor ondersteun en inspireer ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen en waar ze ook nog eens retegoed in zijn. Zodat ze het leven kunnen leiden dat echt bij hun past, met financiële en mentale vrijheid, zodat ze meer tijd en energie overhouden voor waardevolle verbindingen.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk.

Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteden we hier aandacht aan.

Ik heb ontzettend veel zin in deze challenge en hoe gaaf is het, als we 2023 beginnen met een fantastische start!

Liefs Debbie

Yes ik wil meer klanten! 

.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?