6 t/m 8 mei 2022

How about You retreat

Ben je toe aan ontspanning, creativiteit en eigenheid in je business?

Het retreat voor ondernemers waarbij persoonlijke groei, creativiteit en ontspanning prachtig samenkomen en dit in combinatie met al het moois dat Noordwijk te bieden heeft.

Heb je jezelf het volgende weleens afgevraagd?

Wat als je helemaal opnieuw zou kunnen beginnen? Hoe zou je je leven en business dan vormgeven?

Vanuit een blanco canvas. Vanuit wie je werkelijke bent, waar jij werkelijk naar verlangt en vanuit jouw persoonlijke goud.

Want hoe gaat het nu ècht met je? Is je bedrijf nog wel helemaal in lijn met jou? Voel je nog steeds die vrijheid? Die ooit de reden was om te starten met ondernemen?

Wat zou er gebeuren als je rust en ruimte toelaat? Hoeveel creatie zou daar uitkomen? Wat zou er ontstaan?

In dit retreat gaan we kijken naar wat er al in jou zit. In plaats van: nog meer kennis tot ons nemen, nog meer modules leren, nog meer, nog meer…

Wat als je een stapje terug doet en het gaat doen met hetgeen wat al in je zit?

Wat kun je verwachten

Verdieping met de prachtige masterclass: creëer een leven & business van binnenuit.

Ontspanning en aandacht voor de natuur, heerlijk luxe slapen in een kamer voor jou alleen, yoga op het strand, toegang tot Azzurro Wellness en dineren met uitzicht op zee.

Creativiteit en inspiratie, intuïtief schilderen in een prachtig schildersatelier, intuïtief schrijven in de duinen en genoeg tijd en ruimte voor jezelf.

Creëer een leven & een business van binnenuit door Janita Naaijer

Wat als je je leven en business helemaal opnieuw zou kunnen vormgeven? Hoe zou het er dan uitzien? Als je je losmaakt van de waan van de dag, van verwachtingen van anderen, van je eigen oordelen of angsten? Als je wat meer achterover zou leunen in wie je werkelijk bent? En jouw persoonlijke goud op zo’n manier inzet dat het de grootst mogelijke transformatie te weeg brengt bij je klanten?

In de masterclass Creëer een leven en business van binnenuit ga je ontdekken wat dit voor jou betekent. Met de kracht van intuïtief schrijven, visualisatie en de NLP-methodiek Clean Space (her)ontdek je waar je werkelijk naar verlangt in je business én in je leven. Vervolgens maak je hier onder leiding van Janita een praktische vertaalslag van waarbij je je positionering, doelgroep en aanbod tegen het licht houdt. Je brengt je bedrijf in lijn met wie jij in essentie bent zodat je op dagelijkse basis bezieling en vervulling ervaart. Maak je klaar voor een avontuurlijke reis waarin persoonlijke groei, business en creativiteit hand in hand gaan.

Meer over Janita

Janita Naaijer is psycholoog, alignment coach en creatief strateeg. Ze is eigenaar van Janita.world en begeleidt ondernemende visionairs, creatieve pioniers en integrale coaches en therapeuten om hun leven en business (verder) in lijn te brengen met wie ze werkelijk zijn.

De focus van haar werk ligt op het (her)ontdekken van wie je in essentie bent en wat je werkelijk wilt. Van daaruit maakt ze met haar klanten de praktische vertaalslag naar een kloppende positionering en dito invulling van je bedrijf.

In haar trajecten is veel ruimte voor het vinden van de juiste woorden die rechtdoen aan je onderscheidende kracht en aan de transformatie die jij klanten aanreikt.

Janita stuurde journalistiek en psychologie en werkte meer dan 12 jaar als freelance journalist voor o.a. Dagblad van het Noorden, de Volkskrant, Mynd.nu en Happinez.nl. Schrijven is nog altijd een van haar grote passies en momenteel werkt ze aan haar eerste boek. Ze woont met Sebastiaan en haar zoontje Dinand in Noordwijk. Als het even kan, kun je haar vinden in de duinen of aan zee.

 

 

Workshop Intuïtief schilderen door kunstenaar Daniël Tavenier

Letterlijk met een blanco canvas beginnen. Dat is hoe we deze workshop starten. Je hoeft niet bang te zijn, dat je schilderkwaliteiten niet goed genoeg zijn om aan deze workshop deel te nemen. We keren juist naar binnen, om vervolgens krachtiger naar buiten te kunnen treden. De workshop vindt plaats in het prachtige schildersatelier van Daniel Tavenier. Waar je je in een klein Frankrijk waant, waar de kippetjes vrij rond lopen in de weelderige tuin en waar alles creativiteit en inspiratie ademt. Waar de natuur, kunst en jijzelf de ruimte krijgen om te zijn. Het is de ideale plek voor een creatief proces. En dus ook een prachtig begin van het retreat.

Meer over Daniël

“Een modern ambachtsman, is hoe ik mijzelf zie. Ik ben schilder, tekenaar en graficus, en een bezield docent. Volgens de recepten van de oude meesters maak ik zelf mijn verf, met geheel natuurlijke materialen.

Maar wel op een eigentijdse en experimentele manier. Daarnaast ben ik bewoner van en zorgdragen voor De Rode Schuur. Een plek vol liefde en aandacht voor ambacht.”

Yoga op het strand

Yoga met je voeten in het zand, de wind in je haar, het geluid van de zee in je oren en de zon op je huid. Er is geen plaats waar je meer verbonden bent met de elementen dan op het strand. En daarom past dit zo ontzettend mooi in dit retreat. Uit het hoofd, in het lichaam.
De yogales wordt qua intensiteit aangepast aan het weer maar is altijd voor iedereen, beginner en gevorderde, geschikt. De les wordt gegeven door Michelle Braams, eigenaresse van Yoga Beach.

Meer over Michelle

“Er bestaat voor mij niets mooiers dan mijn passie voor yoga te delen en zo ook andere mensen te laten ervaren hoe yoga je leven (nog) mooier kan maken.

Yoga is altijd al een rode draad geweest in mijn leven. Het geeft me een gevoel van eenheid, controle over mijn lichaam en adem, het geeft me energie en rust. Inmiddels geef ik 10 jaar yogales met bijzonder veel plezier.”

“Ik wilde heel graag een mooi retreat voor ondernemers organiseren, waarbij persoonlijke groei, creativiteit en ontspanning prachtig samenkomen en dit in combinatie met al het moois dat Noordwijk te bieden heeft.” Debbie Huson – founder Vibes

 

Het retreat vindt op meerdere locaties in Noordwijk plaats.

Allereerst in de natuur. We gaan de duinen in, doen yoga op het strand, dineren met uitzicht op zee en laten al onze zintuigen werken en hebben aandacht voor hetgeen dat er is.

Slapen doen we in het prachtige Benedict, dit ligt boven aan een duin, op loopafstand van het strand en het centrum. Over alles is zorgvuldig nagedacht. Overal is wel wat te zien, alsof je in een verassende galerie verblijft. In Benedict Noordwijk kom je voor je rust. En dit is precies de reden dat ik dit hotel gekozen heb.

Je hebt namelijk een zeer luxe kamer voor jezelf, zodat je na de workshops je heerlijk terug kan trekken. Je kunt een boek lezen in de tuin, of met een glas wijn in de salon zitten. Wandelen naar het strand, dippen in de zee of gewoon helemaal niks doen.

Het pand is verder volledig duurzaam, met onder meer warmtepompen, zonnepanelen, tot schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën aan toe. Elke kamer kent een ingenieuze luchtcirculatie, die de schone lucht waar Noordwijk om bekend staat, nog zuiverder maakt.

Noordwijk is zelfs de enige badplaats in Nederland die een kuuroordstatus gekregen heeft. Dit wil zeggen dat de kwaliteit van de lucht en het zeewater, zo goed is, dat het daadwerkelijk gezond voor je is.

Het ontbijt vindt plaats bij Villa de Duinen, ook zo een magische plek, en het ligt direct naast Benedict Noordwijk.

De workshop intuïtief schilderen vindt plaats in het schildersatelier en in de tuinen van kunstenaar Daniël Tavenier. ‘Direct als je het hek doorgaat waan je je als het ware in een prachtige Franse binnentuin. De bloemen, bomen, de historische bollenschuren, het nodigt uit om stil te staan bij jezelf. De ruimten bieden warmte en vrijheid. De fantasievolle, speelse, vormgegeven schuur en tuin voeren je even weg van het jachtige, moderne leven naar rustiger, nostalgische en kunstzinnige sferen.’

De masterclass van Janita begint in de Noordwijkse duinen, en verplaatst zich voor het 2e deel naar Vibes. Vibes is doordeweeks een coworkingspot voor vrouwelijke ondernemers en is tevens in het weekend een geliefde locatie voor livedagen, workshops, video-en fotoshoots.

Tijdens het gehele retreat hebben de deelnemers toegang tot Vibes, zodat wanneer zij willen verder kunnen werken aan hun bedrijf. Ook avonds en vroeg in de ochtend zal Vibes voor hen open zijn.

Dineren doen we 2x samen, op vrijdag en op zaterdag. Op vrijdag zal dit zijn in het prachtige Tulum, met een adembenemend uitzicht op zee. De locatie van het diner op zaterdag krijgen de deelnemers nog te horen.

Lunchen doen we weer in het oude historische centrum van Noordwijk, op steenworp afstand van Vibes.

Ook krijgen de deelnemers toegang tot Azzurro, een sensationele sport- en wellnessbeleving. In de Noordwijkse duinen ligt deze prachtige plek. Het heeft veel verschillende faciliteiten. Een uitgebreide fitness om te trainen, sauna’s en spa om te relaxen, en tennisbanen voor allebei. En nog veel meer. Allemaal om te genieten, voor plezier in zowel beweging als in ontspanning.

Wat zit er bij dit retreat inbegrepen?

  • 3 dagen in een zeer luxe hotelkamer voor jezelf te Benedict Noordwijk
  • workshop intuïtief schilderen door kunstenaar Daniël Tavenier
  • masterclass ‘Creëer een leven en business van binnen uit’ door Janita Naaijer
  • 2 uitgebreide lunches
  • 2 x luxe ontbijt in het prachtige Villa de Duinen
  • 2 x heerlijk diner à la carte
  • yoga op het strand
  • 3 dagen lang toegang tot de Coworkingspot
  • een dag lang toegang tot Azzurro Wellness, met sportfacilteiten, zwembad, spa, sauna, tennis etc
  • voldoende tijd en ruimte voor je zelf

 

Voor wie is dit Retreat?

Dit retreat is voor de vrouwelijke ondernemer die met haar bedrijf al best stevig staat. Die ook al best een goede omzet draait. Ondernemen doe je al een aantal jaren en je hebt dit met heel veel liefde, tijd en energie gedaan. En niet zonder resultaat. Je hebt een prachtig bedrijf opgezet.

Maar misschien voel je je toch niet zo vrij als je zou willen. Misschien staat je bedrijf inmiddels niet meer in dienst van jou, maar voelt het alsof het de andere kant opgaat.

Je hebt op dit moment alleen geen behoefte aan nog meer modules, nog meer technieken, nog meer salesskills. Je bent misschien wel helemaal klaar met alle geschreven en ongeschreven ‘regels’ over hoe je een succesvol bedrijf hoort te runnen. Je verlangt naar het doen op jouw manier.

Als je je hierin herkent èn/of:

Je houdt van de natuur: het strand, de zee, de duinen
Je gunt jezelf rust, luxe en ontspanning
Je bent niet bang om heel eerlijk naar je bedrijf en je leven te kijken
Je houdt van genieten
Je houdt van lekker eten
Je houdt van persoonlijke groei
Je houdt van creativiteit, passie en inspiratie

Dan is dit retreat voor jou!

We hebben in totaal maar 6 plekken. We hebben het express klein gehouden, omdat we echt stappen willen zetten en gaan kijken wat er voor jou belangrijk is.

Indeling retreat

Tijdens dit retreat ontvang je op vrijdag bij de kennismaking de sleutel van Vibes. Zo kan je op de momenten dat je wilt, altijd werken aan je bedrijf op de coworkingspot.

““Doorbreek het patroon. Kom in actie en kom deze workation tot bloei!””

Schrijf je nu in!

De investering voor het ‘How about You retreat’ bedraagt € 1790,- excl. btw
Datum: 6 t/m 8 mei 2022

* De kosten van dit retreat zijn aftrekbaar

Verzeker jouw plekje en doe nu een 10% aanbetaling.

Wie organiseert dit retreat?

Hi, ik ben Debbie Huson, founder van Vibes.

VIBES* staat voor positieve energie, groei & verbinding. Dit staat centraal in zowel Vibes de Coworkingspot, de Vibes Business School & de Vibes Business Club.

Lees verder

Ik woon samen met mijn heerlijke kinderen van 16 en 17 in het prachtige Noordwijk.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor het feit dat ik binnen 5 minuten op het strand kan staan als ik wil.

De zee heeft voor mij iets magisch. Ik blijf er zoveel rust in vinden.

Ik wilde dolgraag een retreat organiseren voor ondernemers waar ik al dit moois kon laten zien, maar die ik ook de verdieping in zichzelf en in hun business zo gun.

Verbinden is wat ik het allerleukste vind. En dat zal ook precies mijn rol zijn tijdens dit retreat.

Ik hou ontzettend van werken en tegelijkertijd ben ik ook echt een levensgenieter. Lekker eten, ontspannen, genieten van het moois om mij heen.

Ik kan niet wachten om dit alles met jullie te delen…

Liefs Debbie

 Meer over Debbie

 

* De Coworkingspot is een prachtige plek in Noordwijk waar vrouwelijke ondernemers een flexplek kunnen huren. Waar je gefocust en productiever werkt, geïnspireerd wordt door andere succesvolle ondernemers, waar er samenwerkingen ontstaan en waar je altijd terug kunt vallen op de community.

Tevens kunnen andere ondernemers de gehele locatie afhuren in het weekend voor live dagen, masterclasses, foto- en videoshoots.

Bij de Vibes Business School leer ik als business mentor met meer dan 23 jaar ervaring in het ondernemerschap, vrouwen het vak ondernemerschap. Ik combineer in al mijn opleidingen strategie, mindset en energie en werk samen met andere mentoren.

Dit doe ik d.m.v. offline cursussen, online programma’s en retreats in Nederland en op Ibiza.

Vanuit de behoefte naar een nieuwe netwerkclub met een frisse energie, is de Vibes Business Club ontstaan.

Waar we live bijelkaar komen, nog meer de verbinding aangaan en samenwerkingen tussen de members aanmoedigen. Tussen de live dagen door vinden we elkaar in de online community. Met elke maand een Q&A, om de maand een challenge, bedrijven in de spotlights en ruimte voor extra exposure. Met als doel je bedrijf te laten groeien vanuit verbinding en vertrouwen. Inmiddels zijn we al met 50 prachtvrouwen afkomstig uit hele land.

Twijfel je nog een beetje?

Maak gratis kennis, live of via ZOOM.

Dan kun je vrijblijvend even de sfeer proeven en kennismaken met mij als coach.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?