Sales Money Mindset

Vind jouw eigen strategie voor een winstgevend bedrijf, word verliefd op verkopen op een manier die bij jou past en verander jouw haat-liefde relatie met geld into a love affair.

Ik kan echt uren blijven doorpraten over geld, maar niet alleen over geld, maar ook over sales en de mindset die daarbij hoort.

Als jij meer omzet wilt, beter wil worden in verkopen, sterker nog, er zelfs plezier in wil krijgen, zonder dat jij het gevoel hebt dat jouw authenticiteit verloren gaat, dan ga je in deze prachtige online training ontdekken, hoe. En kom je erachter, dat dit ook voor jou , mogelijk is.

Jij houdt echt van jouw bedrijf.

Vraagt iemand je over je vak te vertellen, dan voel je de passie branden en daarbij ben je dol op de paar klanten die je al hebt. En je hebt iets prachtigs te brengen aan deze wereld. Maar als je heel eerlijk bent, is er 1 stukje van je bedrijf, waar je minder dol op bent. En misschien druk ik het dan nog zacht uit. En dat is het sales gedeelte, wat eigenlijk gewoon neerkomt op verkopen. Klinkt niet sexy, klinkt niet leuk misschien, maar voor meer omzet, zul je gewoon meer moeten verkopen.

En juist dit stuk, loopt nog niet zo lekker bij je. Het liefst sla je het sales gedeelte waar jij je aanbod doet aan het eind van je webinar, over. Of zie je in je agenda staan, dat je de volgende dag 2 salesgesprekken gepland heb staan, maar wordt je bij de gedachte al helemaal zenuwachtig. Hoe dan ook, het levert altijd gedoe op.

Veel van ons denken bij sales, aan iemand iets door de strot duwen, aan iets pusherig of irritant. Begrijpelijk, want vroeger werd er ook heel vaak op deze manier verkocht. En ik bevind je me hier op glad ijs, maar uit onderzoek blijkt dat met name vrouwen, sales doen lastig vinden. Of er zelfs een beetje buikpijn van krijgen.

En dus ontloop je sales. Probeer je er onderuit te komen.

En stiekem hoop je toch op klanten die er uit zichzelf om vragen. “Mag ik please bij jou klant worden?”

Maar ik ga je nu toch echt liefdevol wakker schudden…. Dat gaat niet gebeuren! Je zult toch echt in de actie stand moeten komen!

Want door beter te worden in verkopen, genereer je meer omzet. En dat betekent meer geld op je rekening. En geld, is wat ze zo mooi zeggen, de zuurstof van je bedrijf. Je bedrijf kan niet zonder.

En komen er nu allemaal gedachtes op als: “Ik hoef niet persé geld te verdienen met mijn bedrijf” of “Ik wil alleen maar mensen helpen en als ik daar een beetje geld mee verdien, dan is dat ook goed”. Dan is dat helemaal ok. Maar wordt dan een stichting of hou het bij een hobby. Want een bedrijf heeft nu eenmaal als doelstelling, winst maken.

Maar wat nou als ik je vertel, dat er een manier is om je bedrijf winstgevend te maken, terwijl je wel heel dicht bij jezelf blijft. Dat je leert verkopen op een manier die bij jou past. Zonder trucjes die je uit je hoofd leert. Maar vanuit oprechtheid.

Dat je op een liefdevolle manier tegen geld aan gaat kijken en geld welkom gaat heten in je leven.

In deze prachtige training, gaan we eerst kijken wat de reden is waarom het nu nog niet stroomt bij jou.

En gaan we deze blokkades aan. Zowel op bewust, als onbewust niveau.

Maar wees niet bang, dit wordt geen training, waarbij we onze winst alleen maar bij elkaar gaan manifesteren. Want met alleen maar manifesteren kom je er mijn inziens niet.
Wat je nodig hebt, is een plan en een strategie. Met daaraan gekoppeld de juiste acties.

Met de 12 modules van de Sales, Money & Mindset Course, gaan we het nu echt goed aanpakken. Verbeter je sales, versterk je vertrouwen en je mindset, verhoog je omzet, zodat je meer tijd over houdt voor hetgeen waar het echt om draait, waardevolle verbindingen met degenen die je lief zijn.

Schrijf je nu in op de wachtlijst van Sales, Money & Mindset!

En krijg als eerste een aanbod om in te stappen.

Over jouw coach, Debbie Huson

Hi, ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 22 jaar ondernemer en eigenaresse van VIBES, de co-workingspot & business school voor vrouwelijke ondernemers in Noordwijk.

Ik ondersteun en inspireer ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen en waar ze ook nog eens retegoed in zijn. Zodat ze het leven kunnen leiden dat echt bij hun past, met financiële en mentale vrijheid, zodat ze meer tijd en energie overhouden voor waardevolle verbindingen.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. Neem een kijkje in mijn business coaching programma's, masterclasses en gratis tools om te zien wat er bij jou past.

 

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?