In dit e-book deel ik 7 praktische handvatten, zodat jij meteen goed van start kan gaan met jouw bedrijf.

Tips waar je echt iets mee kan, zodat jij niet langer aanrommelt, maar gericht weet wat te doen. Want dat ondernemen is super gaaf, maar er komt zo veel op je af.

En dat kan heel overwhelming zijn. Dat snap ik helemaal. Dit ebook gaat je focus geven en helderheid.

Download het gratis ebook: Maak van je passie een winstgevend bedrijf door je gegevens hieronder achter te laten.

Na het lezen van dit ebook:

  • weet je of je van jouw passie überhaupt wel een bedrijf kan maken
  • weet je hoe je de waarde bepaalt van jouw business
  • heb je een klant persona gemaakt van jouw ideale klant
  • weet je welke 2 emoties jij moet triggeren, zodat zij klant van jou worden
  • ga je met concrete acties aan de slag voor jouw zichtbaarheid
  • weet je dat je ook aan jouw offline zichtbaarheid moet gaan werken
  • weet je wat er voor nodig is om de volgende stappen te kunnen gaan zetten

Download het gratis ebook

Maak van je passie een winstgevend bedrijf

Hi, ik ben Debbie!

En ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van Vibes. Vibes bestaat uit 3 onderdelen:  de coworkingspot waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de business school, waar ik vrouwen het ondernemerschap leer en de business club, waarbij vrouwen uit hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëeren.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

Als business mentor ondersteun en inspireer ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. Dat ze geld verdienen met hetgeen waar ze goed in zijn, waar ze impact mee maken en waarmee ze anderen kunnen helpen. Zodat ze tijd overhouden voor datgene waar het echt om draait, waardevolle verbindingen met degene die je lief zijn.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. En voor heen heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. 

Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteed ik hier aandacht aan.

Ik word er ontzettend blij van als ik een transformatie bij mijn klanten teweeg brengt. En dit kan iets heel groots zijn of iets heel kleins. 

Net zoals met dit ebook, is het mijn intentie om jou in beweging te krijgen. Er voor te zorgen dat je actie gaat ondernemen. 

En dat je along the way, ook nog eens heel veel plezier er in hebt.

Ik zie ondernemen dan ook echt als een avontuur. En ik kan niet wachten om samen met jou dat avontuur aan te gaan.

Waarom dit ebook?

Zoals je hiervoor gelezen heb, is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen om van hun passie een winstgevend bedrijf te maken. Ik zie namelijk zo ontzettend veel vrouwen die ontzettend goed zijn in wat ze doen, in hun eigen vak, maar het vak ondernemerschap nog moeten leren. 

Ondernemen is echt een mega uitdagend (en gaaf!) vak. En het mooie is: je kan het leren! En dit E-book is de eerste stap naar een succesvol bedrijf. Want in het begin heb je simpelweg de kennis nog niet om klanten te krijgen, te verkopen, je droom omzet te draaien en het ondernemerschap te ownen. Er komt namelijk bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. 

Misschien heb je al een business of sta je op het punt er één te starten. Je weet dat je goed bent in wat je doet en daarmee anderen kunt helpen. Maar ook weet je, dat niet alleen je bedrijf, maar ook jij als mens nog kan groeien. Hier komt meteen eigenlijk het allerbelangrijkste om bewust van te worden: Je bedrijf kan namelijk nooit verder groeien dan jij als persoon. 

Misschien denk je nu, wat hebben die twee nou met elkaar te maken? En het antwoord daarop is: ALLES! Want bij alles wat ik maak of geef, of het nu een kleine cursus is of een half jaar programma, en dus ook bij dit e-book, wil ik jou als ondernemer het volgende meegeven: Jij draagt de verantwoordelijkheid voor jouw business. Want alleen jij bent verantwoordelijk voor het succes. 

Wanneer je gaat ondernemen, echt vanuit je ik, vanuit wie jij bent en daar het fundament voor je bedrijf legt, dan krijg je daar zoveel voldoening voor terug. Dit, in combinatie met de juiste strategie, zal er voor zorgen dat je veel meer financiële en mentale vrijheid gaat ervaren. Zodat je meer tijd over houdt om echte verbinding te maken met de mensen waar je het meeste van houdt. En misschien raak je wel helemaal overwhelmed van al je eigen ideeën en plannen, of van alles wat online te vinden is?

Met deze 7 handvatten begin je meteen goed en verdoe je niet je kostbare tijd. 

Ik wens je heel veel kennis, plezier en verbinding met dit e-book! 

Download het gratis ebook

Maak van je passie een winstgevend bedrijf

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?