Gratis Masterclass

Succesvol ondernemen – hoe doe je dat?

Meld je gratis aan! De masterclass wordt live via Zoom gegeven en na afloop ontvang je de opname.

Stuur mij vrijblijvend de Zoom-link van de online masterclass 'Succesvol ondernemen'.

Selecteer de datum en tijd van de masterclass waar je je voor wilt inschrijven
Privacy*

In deze gratis masterclass van 1,5 uur ontdek je:

😍 Waar je je in deze fase van je bedrijf op moet focussen en waarop niet;
😍De mindset tools hoe je van twijfels en onzekerheid gaat naar ondernemen vanuit rust en vertrouwen;
😍De verschillende fasen van verkopen en wat je moet doen als ondernemer in iedere fase;
😍 Hoe je ervoor zorgt dat je consistent klanten en omzet hebt in plaats van hopen dat het de volgende maand wel goed komt;
😍 Mijn strategie die er bij mij voor heeft gezorgd dat ik in 1 jaar mijn omzet verviervoudigd heb.

Dus ben je nu:

😩 Gefrustreerd omdat je niet de resultaten haalt die je zou willen halen;
☹️ Een beetje teleurgesteld in het ondernemerschap, want het is nog niet hoe je het had voorgesteld? Terwijl op Insta iedereen heel succesvol lijkt te zijn…
🤯 Overwhelmed door niet alleen je eigen ideeën en plannen, maar ook door wat je allemaal online ziet;
😢 En voel je je een beetje ‘lost’, of onzeker en neemt dit headspace in, waardoor je volledig blokkeert?

Lees dan verder!

Ten eerste, wat ontzettend rot dat je je zo voelt en weet dat dit is hoe de meeste ondernemers zich voelen, tijdens die eerste jaren bij het opstarten van hun bedrijf.
En de cijfers liegen er ook niet om. Helaas is het zo dat na 5 jaar de meeste ondernemers helemaal geen bedrijf meer hebben. Hoe enthousiast ze ook waren toen ze zich gingen inschrijven bij de KvK.

Maar dit hoeft niet bij jou zo te gebeuren.

Ik gun je rust en ruimte in je hoofd, zodat je niet alleen ontzettend kan gaan genieten van het ondernemerschap en dat je voldoening voelt, maar ook dat je kunt gaan leven van jouw mooie bedrijf.

Dus gun jezelf deze 1,5 uur, de masterclass zelf is gratis en ik deel ontzettend veel waarde. Wees niet bang dat ik heel lang een verkooppraatje gaat houden. In de situatie waar jij nu inzit, heb ik ooit zelf ingezeten, dus ik weet hoe het voelt. Ook als je na de masterclass niks van mijn aanbod zou nemen, dan nog kan je ontzettend veel halen uit deze masterclass en de tips direct toepassen binnen jouw bedrijf.

Dit is waarom je erbij wilt zijn

✅ Je leert hoe je voor die eerste klanten gaat zorgen, maar ook hoe je ze daarna blijft aantrekken;
✅ Voorkom dat je in de 3 meest voorkomende valkuilen beland waar veel starters in belanden;
✅ Ontdek het ene ding die elke succesvolle ondernemer toepast om haar bedrijf te laten groeien.

Succesvol ondernemen – hoe doe je dat?

Meld je hieronder gratis aan, de masterclass wordt live via Zoom gegeven en na afloop ontvang je de opname.

Stuur mij vrijblijvend de Zoom-link van de online masterclass 'Succesvol ondernemen'.

Selecteer de datum en tijd van de masterclass waar je je voor wilt inschrijven
Privacy*

​​De masterclass is perfect voor jou als:

  • Als je op dit moment minder dan € 1500 per maand verdient met je bedrijf;
  • Als je zelf het gezicht bent van je eigen bedrijf zoals een coach, va, fotograaf, webdesigner etc.;
  • Als je wel al trots bent op wat je tot nu toe hebt gedaan, maar het nog niet snel genoeg gaat;
  • Als je goed bent in je vak, je enthousiast bent, maar je nog geen gericht plan en strategie hebt;
  • Als je zichtbaar zijn nog een dingetje vindt.

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Hi, ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van Vibes.

Vibes bestaat uit 3 onderdelen: de coworkingspot waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de business school, waar ik vrouwen het ondernemerschap leer en de business club, waarbij vrouwen uit hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëeren.

In 2021 heb ik mijn andere bedrijf, een grote balletschool met een prachtig docententeam, na 22 jaar verkocht. Ik weet hoe het is om te ondernemen, zowel online als offline, zowel met personeel als met een team en met meerdere panden. Maar ik weet ook hoe het is om er alleen voor te staan, hoe uitdagend de Corona tijd was als je je eigen pand maanden niet in kan en ik weet dat het best spannend is om als alleenstaande moeder veel geld te investeren in je bedrijf (of in een pand). En juist daarom wil ik vrouwen helpen zelfredzaam te worden.

Want wat je uiteindelijk wilt is middels je bedrijf het goede leven kunnen leiden. Zodat je plezier en voldoening voelt en tijd overhoudt voor degenen die je lief zijn.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

Als business mentor ondersteun en inspireer ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. Dat ze geld verdienen met hetgeen waar ze goed in zijn, waar ze impact mee maken en waarmee ze anderen kunnen helpen.

En hoewel ik al heel lang onderneem, had ik een aantal jaren geleden het gevoel dat ik weer helemaal vanaf 0 beginnen moest. Want van offline naar online ondernemen, is weer een vak apart. Dus de twijfels die je nu voelt en de frustratie die je nu voelt, omdat het niet snel genoeg gaat, of omdat je het gevoel hebt dat je geen controle hebt over de omzet die je binnenhaalt, ik ken het.

Dus laat me je daarbij helpen. Ik heb in al die jaren ontzettend veel kennis opgedaan. En deze deel ik graag met je. En dat niet alleen. Ook leer ik je hoe je deze kennis gaat omzetten naar de praktijk. Want ik ben iemand die heel erg voor ‘in de actiestand’ is.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. En voor heen heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid.

Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteed ik hier aandacht aan.

Ik word er ontzettend blij van als ik een transformatie bij mijn klanten teweeg breng. En dit kan iets heel groots zijn of iets heel kleins.

Verder hoop ik dat je vooral ook heel veel plezier hebt in je ondernemers avontuur. En dus ook met al mijn online trainingen, masterclasses, live events, groepsprogramma’s of in mijn 1 op 1 traject.
En ik kan niet wachten om samen met jou dat avontuur aan te gaan.

Dus super tof, als ik je bij deze masterclass ga zien. Tot snel!

Liefs Debbie

Succesvol ondernemen – hoe doe je dat?

Meld je gratis aan, de masterclass wordt live via Zoom gegeven en na afloop ontvang je de opname.

Stuur mij vrijblijvend de Zoom-link van de online masterclass 'Succesvol ondernemen'.

Selecteer de datum en tijd van de masterclass waar je je voor wilt inschrijven
Privacy*
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?