Online netwerk driedaagse

Beter worden in netwerken & jezelf presenteren, je netwerk uitbreiden en mooie kansen creëren voor elkaar

Hoe je dat doet, leer je allemaal tijdens de Online Netwerk-driedaagse op 3, 4 & 5 oktober 2023. Met als bonus een fantastische Netwerk Speeddate via Zoom. En het mooie is, het is helemaal gratis en vanaf je laptop te volgen.

Schrijf je nu in en leer van experts:

 • tips om te netwerken bij zowel live als online events
 • hoe je jezelf onderscheid in een overvol medialandschap
 • hoe je zelfverzekerd spreekt voor een groep
 • hoe je een goede pitch opbouwt
 • hoe je netwerkt via LinkedIn
 • hoe je lichaamstaal spreekt
 • hoe je kan netwerken in lijn met je human design

En natuurlijk gaan we online netwerken en speeddaten. Je leert in de rol van ondernemer te stappen tijdens het netwerken en hoe je dit op een manier kan doen die bij jou past. Vanuit pure verbinding, vanuit oprechte interesse en ook met plezier!

 Het is niet alleen de leukste en goedkoopste marktetingtool, netwerken is de nummer 1 manier om je bedrijf sneller te laten groeien!

Klik hier om je in te schrijven

Netwerken saai en stoffig?

En dit was heel lang mijn overtuiging: netwerken is saai en stoffig. Sterker nog, ik zag er absoluut het nut niet van in. Ik had een beeld voor me van oude grijze mannen in pak (sorry niet rot bedoeld), oppervlakkige gesprekken, of binnenstappen in een ruimte waar ik me helemaal niet op mijn gemak voelde en helemaal niet mezelf kon zijn.

Maar om mijn businesss te laten groeien, ben ik toch op zoek gegaan naar een netwerkclub die bij mij past. En toen ik deze niet kon vinden, ben ik er zelf 1 begonnen. (En whaaaa we zijn inmiddels al met meer dan 100 geweldige vrouwen uit het hele land).

And boy, ik neem al mijn woorden terug. Want netwerken kan dus ook echt heel mooi zijn. Heel leuk zijn. Puur zijn. En vanuit deze energie kan je dus je business laten groeien!

En vanuit deze energie organiseer ik dus ook deze netwerk driedaagse. Want ik wil jou laten ervaren dat netwerken ook anders kan.

Hoe gaaf is het, dat we straks met allemaal vrouwen zijn, die vanuit deze energie, hun netwerk gaan laten groeien, hun business gaan laten groeien en zo nog meer een positieve impact kunnen maken?!

Klik hier om gratis mee te doen!

Stel je eens voor dat je een kamer of beter gezegd een zaal binnenloopt en daar zijn wel meer dan 100 vrouwen. Vrouwen net zo als jij. En al die  vrouwen hebben ook weer hun eigen netwerk.

Welke mogelijkheden, hoeveel kansen zouden we niet kunnen creëren als we deze netwerken met elkaar in verbinding gaan brengen?

Allemaal verschillende vrouwen. De 1 wilt een imperium, de ander wilt een kleinschalig bedrijf naast haar baan in loondienst, de ander heeft al een miljoenenbedrijf en weer een ander is net bezig met het opzetten van een eigen bedrijf en is dolblij dat ze deze ruimte kan pakken omdat ze een partner heeft die goed voor haar zorgt.

En toch hebben deze vrouwen allemaal 1 ding gemeen. Ze hebben de juiste energie, zuivere intenties, ze zijn enthousiast en positief en gunnen niet alleen zichzelf maar ook juist de ander haar succes. Omdat ze weten dat jij hetzelfde voor hen zou doen.

Hoe gaaf zou het zijn als jij na deze driedaagse niet alleen zelfverzekerder in je schoenen staat tijdens netwerken, maar dat je ook meteen 10 waardevolle connecties er aan over houdt?

En dit kan dus allemaal, zonder dat je er geld in hoef te investeren. Het enige wat ik van je vraag is je oprechte energie, je enthousiasme en verbinding.

 Zie ik je dan?

Ja ik ben erbij! (klik hier!)

 Wat gaan we doen tijdens de netwerk 3daagse?

 • Drie dagen lang krijg je elke dag toegang tot 3 masterclasses van experts die jou verder gaan helpen met beter worden in netwerken en jezelf presenteren.
 • Dit kunnen live masterclasses zijn via Zoom of dit kunnen pre-recorded masterclasses zijn welke in een online leeromgeving staan.
 • Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem. Ze worden opgenomen en gebundeld en alle masterclasses kun je voor een hele kleine bijdrage (€ 5,-) een jaar lang terugkijken
 • Bij je gratis inschrijving krijg je direct toegang tot de besloten Facebookgroep, zodat het netwerken meteen kan beginnen. Elke dag zal ik hier even een vraag stellen waar jullie dan op kunnen reageren, waardoor we elkaar al wat beter leren kennen. Waar het uiteindelijk om draait is pure verbinding.
 • We sluiten de netwerk driedaagse af met een Zoom Speeddate Sessie op donderdag 5 oktober, netwerken met allemaal vrouwelijke ondernemers, je wordt onderverdeeld in breakout rooms en we wisselen regelmatig van room, zodat je meerder onderneemsters spreekt
 • Wie het netwerken en de tips meteen naar een next level willen brengen, is er op vrijdag 6 oktober een groots live netwerk event: Beach, Bites & Business. Meer info vind je hier.

Dit wil ik niet missen! Klik hier om je aan te melden.

Wie organiseert het?

Hi, mijn naam is Debbie Huson en ik ben nu al zo’n 25 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van van Vibes. Vibes bestaat uit 3 onderdelen, de Coworkinspot, waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de Business School waar ik business coaching geef aan vrouwen en de Business Club waarbij vrouwen uit het hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëren.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

Ik geloof heel erg in de kracht van netwerken. En ik zie tegelijkertijd dat een heleboel vrouwen daar nog zo weinig gebruik van maken. En daar wil ik een positieve verandering in teweeg brengen.

Vandaar deze netwerk 3 daagse. Voor iedereen toegankelijk en ook nog eens gratis, omdat ik het elke vrouw zo gun om haar bedrijf te laten groeien.

En nog geen jaar geleden ging ik zelf op zoek naar een netwerkclub, maar dat wat ik zocht kon ik niet vinden. En dus besloot ik er zelf 1 te beginnen. De Vibes Business Club. En nu 11 maanden later, zijn we al met meer dan 100 vrouwen uit het hele land. En de Business club blijft groeien. En de meest geweldige samenwerkingen zie ik ontstaan.

Ik wilde een Business Club creëren, waar je met enorm veel plezier naar toe gaat. Juist ook als je in je eentje komt. Want wat krijg ik vaak berichtjes van dames die vertelden, dat zij het nog wat spannend vonden om ergens alleen naar toe te gaan. Heel begrijpelijk, maar dat gevoel wil ik juist helemaal gaan shiften. Door een netwerkclub te creëren die ook als een safe space aanvoelt.

Dus ben je nog niet zo bekend met netwerken, dan wil ik je echt aanmoedigen om met deze netwerk-driedaagse mee te doen. En je zult zien wat een positieve verandering het teweegbrengt.

Tot snel!

Liefs Debbie 

Ja natuurlijk doe ik mee!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?