OWN it!

Leer de skills om te ondernemen, versterk je mindset, groei als mens en groei met je bedrijf

OWN IT! is het groeiprogramma voor ambitieuze vrouwen waar:

 1. Je de skills leert om te ondernemen.
 2. Je je business een kickstart geeft door een stevig fundament te bouwen.
 3. Je leert hoe je met de juiste mindset, gedrevenheid en passie al je dromen/ambities waar kan maken en hoe je jouw energie gebruikt om anderen te helpen.
 4. En waar je leert hoe je een consistentie stroom aan klanten en omzet krijgt. Zodat je meer tijd en energie overhoudt voor waardevolle verbindingen.

Herken jij je hierin:

Heb jij een onderneming of sta je op het punt er 1 te beginnen?

Ben jij ontzettend goed in wat je doet, gepassioneerd en gemotiveerd en wil je jouw energie gebruiken om anderen te helpen of iets te leren?

Wil jij meer klanten en omzet?  Vrijheid ervaren, zodat jij het leven kan leiden wat bij jou past? Tijd en energie overhouden voor degenen die je lief hebt?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

 • Het je aan kennis en skills ontbreekt om het vak ondernemen zelf te leren, zodat je meer klanten en dus meer omzet uit je bedrijf halen kan?
 • Je nu maar wat aanrommelt, maar dat het aan een echte strategie ontbreekt?
 • Sales je meer buikpijn veroorzaakt dan dat het je omzet brengt? De woorden pusherig en irritant poppen als eerste bij je op. Je wilt wel verkopen, maar op een manier die bij jou past. Het ontbreekt je nog aan de juiste tools en aan de juiste mindset.
 • Dat je website en je andere kanalen je helemaal geen klanten opleveren? En misschien heb je nog helemaal geen website, maar waar moet je beginnen?
 • Je zichtbaarheid flink wat te wensen over laat? Je weet dat zichtbaarder zijn, je bedrijf helpt te groeien. Maar op dit moment doe je er nog niet zo veel mee of is misschien social media zelfs een frustratie bron. Hoe wordt het weer leuk en heeft het ook nog het gewenste effect?
 • Je soms helemaal overwhelmed raakt van je eigen plannen, dromen en doelen. Eigenlijk weet je gewoon niet waar je moet beginnen?
 • Je vast zit, je voelt je onbegrepen door je omgeving en je hebt behoefte aan een sparringspartner en verbinding met andere gelijkgestemden?

Met de juiste strategie

maak jij als vrouwelijke ondernemer, je ambities en dromen waar, doe je waar je goed in bent en ga jij het leven leiden wat bij jou past en de vrijheid ervaren waar je zo op zoek naar bent. Zodat je tijd overhoudt voor waardevolle verbindingen.

Ondernemen is echt een mega uitdagend en gaaf vak! En het mooie is: je kan het leren. Daar is OWN IT! voor.

Er komt namelijk bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven, maar je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk

En misschien heb je al een business of sta je op het punt er één te starten. Je weet dat je goed bent in wat je doet en daarmee anderen kunt helpen. Maar ook weet je, dat niet alleen je bedrijf, maar ook jij als mens nog kan groeien. Je bedrijf kan namelijk nooit verder groeien dan jij als persoon.

En misschien denk je nu, wat hebben die twee nou met elkaar te maken? En het antwoord daarop is: ALLES!

In OWN IT! leer je dat jij de verantwoordelijkheid draagt voor jouw business. Want alleen jij bent verantwoordelijk voor het succes.

“Growth is uncomfortable, because you’ve never been here before. You’ve never been this version of you.

So give yourself a little grace, a breath through it.”

 

Wat leer je in OWN it!

En dit krijg je er allemaal bij:

 • 4 live cursusdagen bij de VIBES co-working spot + 1 terugkom dag
 • 6 maanden lang, 1 x per week toegang tot co-workingspot VIBES, waar jij aan je bedrijf kan werken, je omgeven wordt door andere succesvolle ondernemers en waar je tevens je klanten kan ontvangen
 • Een prachtig leerboek met alle stof en een praktisch werkboek
 • Online Video’s met cursus stof
 • 3 x een 1-op-1 coaching call
 • 1 Workshop Innerlijk leiderschap 
 • 1 Workshop Moodboard maken
 • Toegang tot de besloten Facebook groep met extra opdrachten, video’s, inspiratie en ruimte voor vragen
 • De groep als accountability partners / sparringspartners / inspirators / motivators en hun netwerk

De investering voor OWN IT! bedraagt €1797,-

 

Over jouw business mentor, Debbie Huson

Hi, ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer en eigenaresse van VIBES, de co-workingspot & business school voor vrouwelijke ondernemers in Noordwijk.

Ik ondersteun en inspireer ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. En of het nou met je zielsmissie is of met hetgeen wat je gewoon ontzettend leuk vindt om te doen, wat je uiteindelijk wilt is middels je bedrijf het goede leven kunnen leiden. En dat goede leven ziet er voor iedereen anders uit. Voor de één is dat leven als een digital nomad al rondreizend in een omgebouwd Volkswagenbusje, voor de ander is dat misschien wel ronddobberen in je eigen zwembad. Waar het in the end echt om draait, is dat jij je bedrijf zo inricht, dat je plezier en voldoening voelt en tijd en energie overhoudt voor degenen die je lief zijn. 

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. 

In OWN IT! maken we echt een deep dive in jouw bedrijf, in jou als persoon en gaan we groeien op elk vlak. 

Wil je meer weten over mijn persoonlijke ondernemersavontuur, klik dan hier.

 

 

 

Na OWN it heb jij:

“Je weet dat je goed bent in wat je doet en je anderen daarmee kan helpen. En nu is het tijd om dat aan anderen te laten zien!”

Schrijf je nu in!

De volgende editie gaat in september 2023 van start

De investering voor OWN IT! bedraagt €1797,-
Het is mogelijk om in 4 termijnen van €455,- of 6 termijnen van €305,- te betalen

Twijfel je nog een beetje?

Maak gratis kennis, live of via ZOOM.

Dan kun je vrijblijvend even de sfeer proeven en kennismaken met mij als coach.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?