Verkopen vanuit Verbinding

Vind de manier van verkopen die bij jou past

Als jij meer omzet wilt, beter wil worden in verkopen, sterker nog, er zelfs plezier in wil krijgen, zonder dat jij het gevoel hebt dat jouw authenticiteit verloren gaat, dan ga je in deze prachtige online training ontdekken, hoe. En kom je erachter, dat dit ook voor jou , mogelijk is.

Een liefdevolle wakker schudden video voor jou

Wat we allemaal willen doen als ondernemer, is ons product of onze dienst verkopen. Zodat we een impact kunnen maken, zodat we meer mensen kunnen helpen, zodat we meer voor onze naasten kunnen betekenen en zodat we uiteindelijk ook meer tijd en energie overhouden. Voor onszelf én voor elkaar.

Het doen van Sales, want dat is waar we het dan over hebben, wordt alleen door een heleboel ondernemers vaak als ‘lastig’ ervaren of als pusherig of als vervelend of iets wat we liever uit de weg gaan. Misschien krijg je er zelfs een beetje buikpijn van. Onbewust zijn we bang voor afwijzing. En dat is helemaal niet raar. Sterker nog, hier hebben heel veel vrouwen ‘last’ van.

Maar zonder Sales heeft je bedrijf niet eens bestaansrecht. 

Daar heb je klanten en omzet voor nodig

Je zult dus goed moeten worden in verkopen, zodat je niet alleen heel veel mensen kunt helpen, maar ook zodat jij je bedrijf kunt blijven runnen. En daarvoor heb je klanten en omzet nodig. 

Maar hoe dan? vraag je je misschien af. En je bent daar echt niet de enige in. 

Ik ben zelf business coach, maar misschien heb je dit andere coaches ook wel horen roepen:

 • Stop met dit doen, want dit werkt niet meer
 • Je moet alleen nog maar high end ondernemen
 • Je moet juist je product aanbod verspreiden
 • Nee, je moet juist focussen op een community
 • Nee, wat nu werkt is alleen nog maar verkopen via de dm
 • Wat nu juist werkt, is alles als een prachtig geheim aanbieden
 • Als vrouw moet je juist alleen nog maar verkopen vanuit feminin flow
 • Je hebt als ondernemer juist strakke kaders nodig

En ik snap dat jij als ondernemer soms helemaal WHAAAAAAAAAAAA daarvan wordt. 

Ik geloof oprecht er niet in dat er maar 1 juiste manier van verkopen is. Ik geloof juist dat er meerdere manieren zijn. Want ik ken genoeg ondernemers waarbij bovenstaande allemaal werkt.

En dat het jouw taak als ondernemer is om te gaan ontdekken wat nou jouw manier van verkopen is die bij jou past. Verkopen op een manier die in lijn is met jou. Oftwel Verkopen vanuit Verbinding. Dat is waar dit programma om draait.

Ben jij dit?

 • Jij houdt echt van jouw bedrijf.
 • Vraagt iemand je over je vak te vertellen, dan voel je de passie branden
 • Je bent dol op de paar klanten die je al hebt.
 • En je hebt iets prachtigs te brengen aan deze wereld. 

Maarrrrrr……

als je heel eerlijk bent, is er 1 stukje van je bedrijf, waar je minder dol op bent. En misschien druk ik het dan nog zacht uit. En dat is het sales gedeelte, wat eigenlijk gewoon neerkomt op verkopen. Klinkt niet sexy, klinkt niet leuk misschien, maar voor meer omzet, zul je gewoon meer moeten verkopen.

En juist dit stuk, loopt nog niet zo lekker bij je. Het liefst sla je het sales gedeelte waar jij je aanbod doet aan het eind van je webinar, over. Of zie je in je agenda staan, dat je de volgende dag 2 salesgesprekken gepland heb staan, maar wordt je bij de gedachte al helemaal zenuwachtig. En je hebt wel leads, dus dat is het niet. Maar om ze te converteren in klanten, is toch weer een ander verhaal.

Hoe dan ook, het levert altijd gedoe op.

En dus ontloop je sales. 

Probeer je er onderuit te komen. 

En stiekem hoop je toch op klanten die er uit zichzelf om vragen. “Mag ik please bij jou klant worden?” 

Maar ik ga je nu toch echt liefdevol wakker schudden…. Dat gaat niet gebeuren! Je zult toch echt in de actie stand moeten komen!

“Ik wilde meedoen aan dit programma omdat ik heel graag mijn bedrijf vanuit een goed fundament op de markt wilde zetten.

Om het ondernemerschap te leren, maar ook om te ontdekken, wie ben ik nou echt, waar ben ik goed in, en hoe kan ik mijn energie inzetten om anderen te helpen?

Ik heb naast kennis over het ondernemerschap zoals zichtbaarheid, sales, marketing en finance, ook veel geleerd over het hebben van een juiste mindset. Je leert je blokkades aan te kijken en ermee aan de slag te gaan.

Met Debbie samenwerken vind ik echt heel erg fijn. Van haar energie en enthousiasme en betrokkenheid gaat iedereen aan.“

Dominque van der Zanden

Balance coach

“Op Instagram volgde ik al een behoorlijk aantal ondernemers en ik merkte dat ik het ondernemen een beetje had onderschat.

Alleen in het vak ondernemen, heb ik nooit les gehad. Dus eerst dompelde ik mij onder in de boeken. Lekker veilig, met koffie in de hand.

Het besef kwam dat ik toch echt in de actie modus moest komen en toen heb ik mijzelf bij Debbie aangemeld.

De volgende dag zijn we meteen van start gegaan. Je leert enorm van Debbie.

Ik wilde graag zichtbaarder worden. En dat lukt nu steeds beter door dit traject. Ik werk aan de ondernemer die ik wil worden en ik werk aan wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen.”

Sylvana Lalleman

Webdesign & coding

“Toen ik bij Debbie kwam, was mijn verlangen, eerst te ontdekken waar nou precies mijn krachten zitten en wat ik kan betekenen voor mensen. En daar ook echt voor durven staan.

Maar daarnaast ook de realiteit van, hoe bepaal ik mijn omzetdoel en hoe ga ik het halen. En uiteraard gewoon zaken als sales en marketing. Dit heeft het me allemaal gebracht en meer.

Debbie heeft me echt uit mijn comfortzone gehaald. Doordat ik dmv dit traject erachter ben gekomen wat mijn meerwaarde is, durfde ik echt mezelf te laten zien.”

Mariel de Jager

Mind Vitality Coaching

Wat krijg je er allemaal bij?

De zuurstof van je bedrijf

Want door beter te worden in verkopen, genereer je meer omzet. En dat betekent meer geld op je rekening. En geld, is wat ze zo mooi zeggen, de zuurstof van je bedrijf. Je bedrijf kan niet zonder. 

En komen er nu allemaal gedachtes op als: “Ik hoef niet persé geld te verdienen met mijn bedrijf” of “Ik wil alleen maar mensen helpen en als ik daar een beetje geld mee verdien, dan is dat ook goed”. Dan is dat helemaal ok. Maar wordt dan een stichting of hou het bij een hobby. Want een bedrijf heeft nu eenmaal als doelstelling, winst maken. 

Maar wat nou als ik je vertel, dat er een manier is om je bedrijf winstgevend te maken, terwijl je wel heel dicht bij jezelf blijft. Dat je leert verkopen op een manier die bij jou past. Zonder trucjes die je uit je hoofd leert. Maar vanuit oprechtheid. 

Dat je op een liefdevolle manier tegen geld aan gaat kijken en geld welkom gaat heten in je leven.

In deze prachtige training, gaan we eerst kijken wat de reden is waarom het nu nog niet stroomt bij jou. En gaan we deze blokkades aan. Zowel op bewust, als onbewust niveau. 

Maar wees niet bang, dit wordt geen training, waarbij we onze winst alleen maar bij elkaar gaan manifesteren. Want met alleen maar manifesteren kom je er mijn inziens niet. 

Wat je nodig hebt, is een plan en een strategie. Met daaraan gekoppeld de juiste acties. 

Met het programma Verkopen vanuit verbinding, gaan we het nu echt goed aanpakken.

Verbeter je sales, versterk je vertrouwen en je mindset, verhoog je omzet, zodat je meer tijd over houdt voor hetgeen waar het echt om draait, waardevolle verbindingen met degenen die je lief zijn.

Na het volgen van dit programma:

 • heb je meer vertrouwen in jezelf en straal je dit ook uit naar je klant
 • weet je exact hoe je jouw nieuwe product of dienst succesvol gaat lanceren
 • doe je je sales op jouw manier en op een manier die werkt
 • krijg je steeds vaker een JA op je aanbod
 • is je mindset zo gegroeid, waardoor verkopen veel makkelijker gaat
 • weet je hoe je met bezwaren van jouw klanten omgaat
 • is je relatie met geld verbeterd en ben je klaar om te ontvangen
 • is het afgelopen met losse flodders schieten en ga je aan de slag met een strategie die bij jou past

  Actie is het toverwoord!

  Als je mij al een beetje kent, dan weet je dat ik echt van het actie nemen, ben. Ik wil jou echt in beweging krijgen. En niet dat dit weer de zoveelste cursus wordt, die bij jou op de ‘digitale plank’ blijft liggen…

  Nee, ik wil dat je aan de slag gaat. En juist daarom heb ik iets unieks bij dit programma gedaan. Na aanmelding, mag je je ook inschrijven voor een live strategie dag bij Vibes in Noordwijk. Waar we meteen stappen gaan nemen. Met aandacht voor jou en jouw bedrijf!

  Waarin we jouw productaanbod en jouw lanceringsplan gaan neerzetten. Helder maken. En daar een tijdlijn aan gaan geven. Zodat je weet wat je wanneer moet doen. 

  En ik denk dat dit toch wel de echte bonus van dit programma is. Alleen deze dag alleen, is al de investering meer dan waard…

  De investering

  Ik heb zelf enorm geïnvesteerd om al deze kennis te verkrijgen. En na 25 jaar ondernemen (zowel offline als online, zowel met personeel als met een team en met meerdere panden) heb ik ook een bak aan ervaring en kennis die ik met je ga delen. 

  De prijs van deze training incl. de bonus masterclasses én de live dag, is deze allereerste ronde slechts € 697,- ex btw.

  Als je al meer trainingen van mij gevolgd heb, dan weet je, dat je altijd mazzel hebt, als je meteen al bij de eerste ronde instapt. Bij een volgende ronde verhoog ik namelijk de prijs. 

  Maak dus NU gebruik van deze prachtige kans en vraag jezelf af, wat kost het mij als ik dit niet doe?

  Welke prijs betaal ik dan?
  Qua frustratie, qua tijd, qua energie en qua misgelopen omzet? Omzet waarmee ik zoveel moois had kunnen betekenen voor mezelf, voor mijn kinderen, voor mijn partner, voor mijn familie en vrienden.

  En wie ben ik?

  Hi ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van Vibes. Vibes bestaat uit 3 onderdelen:  de coworkingspot waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de business school, waar ik vrouwen het ondernemerschap leer en de business club, waarbij vrouwen uit hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëeren.

  Vorig jaar heb ik mijn andere bedrijf, een grote balletschool met een prachtig docententeam, na 22 jaar verkocht. Ik weet hoe het is om te ondernemen, zowel online als offline, zowel met personeel als met een team en met meerdere panden. Maar ik weet ook hoe het is om er alleen voor te staan, hoe uitdagend de Corona tijd was als je je eigen pand maanden niet in kan en ik weet dat het best spannend is om als alleenstaande moeder veel geld te investeren in je bedrijf (of in een pand). En juist daarom wil ik vrouwen helpen zelfredzaam te worden. 

  Want wat je uiteindelijk wilt is middels je bedrijf het goede leven kunnen leiden. Zodat je plezier en voldoening voelt en tijd overhoudt voor degenen die je lief zijn. 

  Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

  Als business mentor ondersteun en inspireer ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. Dat ze geld verdienen met hetgeen waar ze goed in zijn, waar ze impact mee maken en waarmee ze anderen kunnen helpen.

  Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. En voor heen heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. 

  Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteed ik hier aandacht aan.

  Ik word er ontzettend blij van als ik een transformatie bij mijn klanten teweeg brengt. En dit kan iets heel groots zijn of iets heel kleins. 

  Verder hoop ik dat je vooral ook heel veel plezier heb in je ondernemers avontuur. En dus ook met deze training.
  En ik kan niet wachten om samen met jou dat avontuur aan te gaan.

  De 10 modules en de bonussen

  Bonussen

  ”Debbie heeft mij enorm geholpen om het plezier van ondernemen weer terug te vinden. Ook weet ik nu aan welke touwtjes ik moet trekken om richting mijn doelen te komen en nog veel belangrijker denk ik, ik weet waar ik mee bezig ben. Waar het voorheen bij het opstellen van (onrealistische) doelen bleef, voer ik ze nu heel specifiek uit!

  Debbie trekt mij regelmatig even uit mijn comfortzone maar wel op zo’n manier dat ik het nog leuk vind en het bij mij past. Ik zou Debbie absoluut bij elke ondernemer aan kunnen raden!”

  Rianne

  Riact Coaching

  ”Ik heb bij Debbie meerdere trainingen gevolgd. Toen ik bij Debbie kwam had ik echt net mijn bedrijf gestart. Maar hoe verder wist ik niet.

  Hoe kom ik aan klanten? Hoe maak ik mijzelf zichtbaar? Hoe leid ik een salesgesprek? Hoe bepaal ik mijn omzetdoel en welke acties koppel ik daaraan?

  Daarnaast leer je in al haar programma’s over het hebben van een juiste mindset, hoe je kan groeien ondanks je angsten, hoe je omgaat met kritiek etc.

  Ik hou van haar energie en toewijding. En om haar enthousiasme kan je niet heen.

  En ik ben zo blij!!! Mijn bedrijf staat nu en ik heb wekelijks de mooiste klanten. Als je me dit 2 jaar geleden had gezegd, had ik het nooit geloofd. En ik begin nu zelfs een praktijk op een tweede locatie! Hoe gaaf! Zo kan het dus gaan…”

  Mascha Dekker

  MAS hypnosecoach

  Ben je niet zo van de tekst en heb je meer zin in een langere video van mij?
  Ook helemaal goed 🙂

  Als je helemaal tot hier gelezen hebt…

  Dan verdient dat ook al een applaus 😉 

  En het betekent, dat je nu echt aan je sales wilt gaan werken. Stop met twijfelen en start met doen!

  Ik heb al het vertrouwen in jou dat je het kan!

  Veelgestelde Vragen over het programma:
  Verkopen vanuit Verbinding

  Moet ik de training in een bepaalde volgorde doen?

  Nee dat hoeft niet, start waar jij wilt beginnen. De eerste module gaat helemaal over het vinden van de juiste mindset en energie om te kunnen verkopen. Maar wil je liever meteen weten hoe je een succesvol lanceringsplan maakt, dan kan je ook direct daarmee beginnen. Of wil je direct weten hoe je klanten uit je video’s krijgt? Ga dan direct naar 1 van de bonusvideo’s. 

  Hoe vaak mag ik naar een live dag komen?

  Je mag je in totaal voor 1 live dag inschrijven.

  Waar vindt de live dag plaats?

  Bij Vibes in Noordwijk, Kloosterplein 22.

  Is deze training ook geschikt als ik nog maar net begonnen ben?

  Ja ook dan is deze training geschikt, je kunt maar beter meteen goed beginnen toch?

  Is de training aftrekbaar?

  Ja het is een investering in je bedrijf, dus volledig aftrekbaar. 

  Kan ik ook 1 op 1 met jou werken?

  Ja dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden: sayhi@shareyourvibes.nl

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Hallo! 👋🏽
  Kan ik je helpen?