1-op-1 Mentoring: Get it done!

Wil je meteen meters maken, mijn volledige aandacht voor jezelf en wil je jouw bedrijf nu echt op de kaart zetten? Dan is het 1 op 1 traject Get it done! echt voor jou!

Get it done!

In mijn 1 op 1 programma ga je 4 maanden met mij intensief aan je bedrijf werken. Niet met een one size fits all strategie, maar met een strategie helemaal op maat gemaakt. 

In onze kennismakingssessie kijken we eerst waar jij nu behoefte aan heb. 

 • Is dat een puur strategie traject waarbij je wilt gaan opschalen?
 • Wil je meer impact, meer winst en meer vrijheid ervaren?
 • Is dat een marketing traject waarbij jij je echt wilt gaan focussen op je zichtbaarheid?
 • Is dat het zetten van een stevig fundament van je bedrijf?

We kijken dus echt eerst naar op welk punt jij nu staat in het ondernemerschap. Ben je nog maar net begonnen en weet je niet waar te beginnen? Of ben je al een aantal jaar bezig en wil je nu gaan opschalen? Of wil je nu de stap maken naar hybride ondernemen, met zowel een live product/dienst als een online dienst/product?

Jij hebt grootste dromen.

En wel 1000 ideeën. Je bent ambitieus. Je voelt een enorme liefde voor je vak en voor je klanten. En je bent toe aan de volgende stap. En soms kan dit alles ook best overwhelming zijn. Je wilt doorgroeien naar een volgend leven en weet dat daarvoor focus nodig is. Je bent geen opgever en je bent er nu echt aan toe om meters te gaan maken.

Ook is het nu tijd om alle liefde, tijd, geld en energie die je tot nu toe in je bedrijf hebt gestopt, nou eens terug te gaan zien in meer winst en vrijheid. Meer rust in je hoofd en met vertrouwen je bedrijf runnen. Dat is wat je wilt. Meer tijd en energie overhouden voor jezelf en degenen die je lief zijn.

Je weet inmiddels dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Tuurlijk weet je dat je er wel werk in moet stoppen, maar we hebben het nu over slimmer en effectiever werken.

En als je eerlijk bent, is je bedrijf nog niet daar waar je op gehoopt had. En dus is het tijd voor een verandering. Je bent op zoek naar een betrouwbaar iemand die je hierbij kan helpen. Een ondernemer met jaren aan ervaring en dus weet waar ze het over heeft. Je weet en voelt aan alles dat je gementort wilt worden.

Niet in een groep. Maar 1 op 1, met een mentor die je begeleidt, een strategie afstemt op helemaal jou en jouw bedrijf, je accountable houdt voor je acties, die je aanmoedigt, en tegelijkertijd een luisterend oor is en waar je met je struggles terecht kan.

Als jij hier klaar voor bent, dan kan je hieronder meteen een match call inplannen. Dit is een vrijblijvende call (maar nog liever zie ik je gewoon live bij Vibes) om kennis met elkaar te maken. 

Dit is wat je wilt en wat je gaat leren

 • Je wilt meer winst, meer impact, meer vrijheid
 • Je wilt meer rust in je hoofd en energie overhouden voor jezelf en degenen die je lief zijn
 • Je wilt meer focus en een gericht plan
 • Je wilt een slimme en authentieke strategie die jouw business naar het volgende niveau door laat groeien
 • Je wilt slimmer werken, niet harder werken
 • Je wilt je online strategie optimaliseren, zodat je consistent klanten hebt en omzet genereert
 • Je wilt jouw positionering versterken, zodat je de juiste klanten aantrekt
 • Je wilt jouw verdienmodellen optimaliseren
 • Je bent klaar om een deep dive te nemen in het ondernemerschap en in je persoonlijke groei

”Debbie heeft mij enorm geholpen om het plezier van ondernemen weer terug te vinden. Ook weet ik nu aan welke touwtjes ik moet trekken om richting mijn doelen te komen en nog veel belangrijker denk ik, ik weet waar ik mee bezig ben. Waar het voorheen bij het opstellen van (onrealistische) doelen bleef, voer ik ze nu heel specifiek uit!

Debbie trekt mij regelmatig even uit mijn comfortzone maar wel op zo’n manier dat ik het nog leuk vind en het bij mij past. Ik zou Debbie absoluut bij elke ondernemer aan kunnen raden!”

Rianne

Riact Coaching

”Ik heb bij Debbie meerdere trainingen gevolgd. Toen ik bij Debbie kwam had ik echt net mijn bedrijf gestart. Maar hoe verder wist ik niet.

Hoe kom ik aan klanten? Hoe maak ik mijzelf zichtbaar? Hoe leid ik een salesgesprek? Hoe bepaal ik mijn omzetdoel en welke acties koppel ik daaraan?

Daarnaast leer je in al haar programma’s over het hebben van een juiste mindset, hoe je kan groeien ondanks je angsten, hoe je omgaat met kritiek etc.

Ik hou van haar energie en toewijding. En om haar enthousiasme kan je niet heen.

En ik ben zo blij!!! Mijn bedrijf staat nu en ik heb wekelijks de mooiste klanten. Als je me dit 2 jaar geleden had gezegd, had ik het nooit geloofd. En ik begin nu zelfs een praktijk op een tweede locatie! Hoe gaaf! Zo kan het dus gaan…”

Mascha Dekker

MAS hypnosecoach

“Ik kwam bij Debbie omdat ik heel graag van mijn hobby – sieraden met een verhaal maken – , echt een bedrijf wilde maken.

Debbie is als een juf die me aanspoorde wat te doen 🙂 , de stok achter de deur zal ik maar zeggen.

Mijn webshop staat inmiddels, en ik ben al meerdere samenwerkingen aangegaan. Zo leuk! Over twee weken sta ik op een prachtige beurs met mijn sieraden.

Daarnaast kijk ik ook gewoon met heel veel plezier terug op het traject. Waar er ruimte is om te lachen, maar waar je ook echt de diepte in gaat.”

Ellen Buis

Me time jewels

En ik ben je mentor.

Hi ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van Vibes. Vibes bestaat uit 3 onderdelen:  de coworkingspot waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de business school, waar ik vrouwen het ondernemerschap leer en de business club, waarbij vrouwen uit hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëeren.

Vorig jaar heb ik mijn andere bedrijf, een grote balletschool met een prachtig docententeam, na 22 jaar verkocht. Ik weet hoe het is om te ondernemen, zowel online als offline, zowel met personeel als met een team en met meerdere panden. Maar ik weet ook hoe het is om er alleen voor te staan, hoe uitdagend de Corona tijd was als je je eigen pand maanden niet in kan en ik weet dat het best spannend is om als alleenstaande moeder veel geld te investeren in je bedrijf (of in een pand). En juist daarom wil ik vrouwen helpen zelfredzaam te worden. 

Want wat je uiteindelijk wilt is middels je bedrijf het goede leven kunnen leiden. Zodat je plezier en voldoening voelt en tijd overhoudt voor degenen die je lief zijn. 

Ik heb jaren kei en kei hard gewerkt. Maar ik heb een hele tijd voornamelijk IN mijn bedrijf gewerkt. Dit moest toch anders en vooral, slimmer kunnen! Ik besefte me dat ik tot nu toe vooral als ‘artiest’ in mijn bedrijf gewerkt had. Heel veel en heel hard werken, met heel veel liefde voor mijn vak en voor mijn klanten, maar zonder gericht plan en strategie, hoge kosten en in the end niet zo veel meer over onder aan de streep. Beperkende overtuigingen over geld, blokkeerde me om de juiste beslissingen te nemen.

Ook kwam een aantal jaren geleden een groots besluit. Ik was er klaar mee om mijn eigen grootste saboteur te zijn. Negatieve stemmen in je hoofd, angsten en blokkades. We hebben ze allemaal. En ze gaan ook nooit echt weg. Je zult dus een manier moeten vinden om er mee om te gaan. Want het zijn juist deze stemmen die je ervan weer houden om de juiste acties te nemen. De angst voelen en toch besluiten om door deze weerstand heen te gaan. Want wil je naar het volgende level gaan, is dit ervoor nodig. En ik weet dat als geen ander. En dus help ik ook jou daar graag mee.

In de jaren die volgden ben ik heel veel kennis gaan opdoen over ondernemen zelf, maar ook over persoonlijke groei. Elk jaar (en dat doe ik nu dus nog steeds) nam ik een business coach in de hand en werkte ik aan mijn strategie en aan een juiste mindset.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

Als business mentor ondersteun en inspireer ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. Dat ze geld verdienen met hetgeen waar ze goed in zijn, waar ze impact mee maken en waarmee ze anderen kunnen helpen.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. En voor heen heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. 

Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteed ik hier aandacht aan.

Ik word er ontzettend blij van als ik een transformatie bij mijn klanten teweeg brengt. En dit kan iets heel groots zijn of iets heel kleins. 

Verder hoop ik dat je vooral ook heel veel plezier heb in je ondernemers avontuur. Het is een proces waar je van genieten mag. Wie jij wordt in dat proces, dat is waar het echt om draait. 

Ik kan niet wachten om samen met jou dat avontuur aan te gaan.

Voor wie is het 1 op 1 traject Get it done?

Dit is wat je krijgt:

 • We starten met een 1 op 1 kick off sessie bij mijn coworkingspot Vibes. Vooraf aan deze sessie ontvang je van mij een vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie
 • Je hebt elke 2 weken ( 4 maanden in totaal ) een live 1 op 1 coaching sessie bij Vibes van 60-90 minuten. In deze sessies bespreken we je voortgang, kijk ik mee met de uitvoering van je strategie en coach ik je op persoonlijke en zakelijke blokkades. Ik stuur bij op je focus waar nodig. (Ligt Vibes te ver uit de buurt voor je, dan kan het ook via Zoom, maar mijn voorkeur ligt bij live)
 • Tijdens het traject kun je me je vragen stellen en natuurlijk ook je struggles delen, maar zeker ook je successen met me delen via whatsapp (tijdens kantooruren) en via de mail. Je mag dus altijd mijn hulp inschakelen als je hulp nodig hebt of iets kwijt wilt. 
 • Toegang tot mijn online programma Verkopen vanuit Verbinding – vind de manier van verkopen die bij je past.
 • 4 maanden toegang tot de Business Club en de online community
 • Bonus * Op de dagen dat je je coachingsessies hebt, mag je de rest van de dag bij Vibes verder werken aan je bedrijf.

De investering

De investering van het 1 op 1 mentoring programma Get it done! is € 3795,- ex btw

Je kunt de investering in 4 termijnen betalen (zonder extra kosten). Het eerste termijn dient betaald te zijn, voor aanvang van de kick off sessie

Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. Heb je vragen of interesse, twijfel je nog aan iets, plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Veelgestelde Vragen

Wat is de investering?

De investering voor het 1 op 1 traject is € 3795 ex btw

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in 4 termijnen betalen (zonder extra kosten). Het eerste termijn dient betaald te zijn, voor aanvang van de kick off sessie

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 4 maanden

Voor wie is het programma geschikt?
 • Voor ondernemers die het ondernemen serieus nemen. Ze zien het niet als een hobby, maar ze willen kunnen leven van hun onderneming. 
 • Voor ondernemers die begrijpen dat je moet bouwen aan je online zichtbaarheid, wil je gevonden worden door je ideale klant
 • Voor ondernemers die verlangen naar een consistente stroom aan klanten
 • Voor ondernemers zoals kennisondernemers, coaches, psychologen, creatieve ondernemers, ondernemers met een online programma die klaar zijn om actie te gaan ondernemen
 • Voor ondernemers die bereid zijn hun angsten/blokkades/negatieve stemmetjes aan te gaan
Hoe lang heb ik toegang tot het online programma Verkopen vanuit Verbinding?

Je hebt onbeperkt toegang tot dit online programma

Wanneer kan ik starten?

Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. Heb je interesse, vul dan het formulier in, dan neem ik op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call/meeting in om kennis te maken. De startdatum gaat in goed overleg. Mocht het zo uitkomen met mijn en jouw agenda, kan er de week na de kennismakingssessie gestart worden. 

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Je kunt je vraag mailen naar sayhi@shareyourvibes.nl of stuur me een whatsapp naar 06-48232652

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?