Leer in 10 weken hoe je meer klanten en omzet haalt met de juiste content

In de Content Academy leer ik je alles over waardevolle content maken op de juiste kanalen. Zodat jij je droomklanten gaat aantrekken, in plaats van te hoeven leuren en steeds op zoek te gaan naar nieuwe klanten.

Van Instagram Reels, salespagina’s op je website, blogs en LinkedIn-berichten tot en met je podcast, nieuwsbrief en Youtube-video’s. Dit is allemaal content – dus zowel tekst, audio als video – en het is niet meer weg te denken uit je marketing als ondernemer.

Maar waar begin je, op welke kanalen plaats je het en hoe zorg je ervoor dat je genoeg inspiratie hebt om te posten, dat je er plezier in houdt en – heel belangrijk – dat je er ook klanten uithaalt?

Deze is voor jou

Content maken we zodat we gevonden kunnen worden door de mensen, waarvoor wij het verschil kunnen maken.
En juist dat gevonden worden, dat lukt nog niet zo goed bij je. Je bent zo enthousiast je bedrijf begonnen, vol passie erin gegaan, maar de klanten blijven nu nog uit.

Terwijl jij weet als geen ander dat wat jij gecreëerd hebt, kan bijdragen aan de kwaliteit van het leven van jouw klanten. Je weet dat je mensen oprecht kunt helpen en doet ook niets liever dan dat.

Je weet ook dat je zichtbaar hebt te zijn en content te maken hebt, willen jouw toekomstige klanten überhaupt voor jou kunnen kiezen.

Maar er zijn zo veel verschillende kanalen.

Zo veel opties.

En tot nu toe deed je eigenlijk maar wat.

Tegelijkertijd vind je het alleen ook wel spannend en zitten er nog minstens 300 belemmerde overtuigingen in de weg:

Wat zal mijn omgeving zeggen, wanneer ik video’s/podcasts/blogs ga maken?

Gaat dit me veel tijd kosten? Ik heb het al zo druk.


Ben ik hier eigenlijk niet te oud voor? Kan ik dit wel?


Is het niet heel technisch en ingewikkeld allemaal?

Heb jij het gevoel dat…

✅ Je eigenlijk maar wat aanrommelt. Je post zonder echte strategie en structuur, waardoor je soms verkoopt, maar heel vaak ook niet.

✅ Je voelt je overwhelmed. Je ziet anderen leads en klanten binnenhalen, maar je weet niet hoe jij dit kan doen en dat frustreert je.

✅ Je wilt heel graag mensen helpen, maar het lukt je niet om ze te bereiken en te overtuigen van jouw waarde.

✅ Ergens denk je dat groeien via je socials niet meer kan. En dus voel je ook de energie hier vaak niet voor.

✅ Je hebt een website (of misschien nog niet) maar deze converteert nog niet. Oftewel, er komen (bijna) geen klanten uit. Je zou graag een betere website willen hebben, maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat er meer mensen naar je website komen, zonder te adverteren?

✅ Je zou misschien wel minder uurtje factuurtje willen werken, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe je dat moet aanpakken.

Ik geloof in JOU

Ik geloof erin, dat jij iets unieks bezit en ik geloof er in, dat jouw bedrijf, dat wat jij aanbied, hét verschil kan maken voor jouw klanten.

Ik geloof ook in slimmer werken, en niet persé in nog harder werken. En ja in het begin zal je echt wel meters moeten maken en aan de bak moeten. Coaches die je vertellen dat je zonder enige inspanning naar de 10k per maand doorgroeit, vertellen een leugen.

Maar wat nou als ik je vertel dat…

de juiste content de shortcut is naar meer vrijheid

de juiste content de shortcut is naar meer geld in je leven

de juiste content maakt dat je kan ondernemen vanuit je hart, vanuit echtheid, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van je leven, je vrienden, je familie, je huisdieren etc.

“Dit is een uitnodiging aan jou.”

De juiste tijd is NU

We leven momenteel in best wel een gekke tijd. Er gebeurt veel om ons heen. En het is meer dan ooit tijd om al het moois dat jij te bieden hebt, jouw verhaal en jouw persoonlijkheid te delen met de wereld.

En misschien denk je wel dat er geen plaats meer voor jou is.

Of dat de markt verzadigd is.

Dat je te laat bent en de boot gemist hebt.

Ik ben hier om te vertellen, dat jij jouw plek mag gaan claimen.

Dat jij voor jouw waarde mag gaan staan.

Dat jij nodig bent.

En dat er nog meer dan genoeg plek is voor jou.

  “Dit is wat jouw business nu van jou vraagt.

  Wat jouw business nu van jou vraagt, is om in de actie stand te komen.
  Om dingen anders te doen en te gaan groeien.
  Om te stoppen met aanrommelen.
  Om te stoppen met ‘nog even zelf proberen’
  Om te stoppen met het alleen te moeten doen.
  Om te beginnen met hulp te vragen.
  Om te leren en te groeien door middel van de Content Academy.

  Wat de Content Academy uniek maakt

  En dat is dat het een super praktisch programma is. Naast de online video lessen waar je een jaar lang toegang tot hebt (10 modules, voor elke week 1), zitten er ook 2 live dagen bij.

  Live dag 1 bestaat uit het maken van een content strategie helemaal toegepast op jouw bedrijf. We gaan je content inplannen en zo hoef je nooit meer met de vraag te zitten: “Wat moet ik nu weer gaan posten?”

  Live dag 2 bestaat uit filmen, editen en content maken in de praktijk. Je leert hoe je video’s bewerkt (want wel zo fijn dat je dan al je vragen kunt stellen en ik met je mee kan kijken), we gaan video’s opnemen en we gaan ze meteen verwerken tot kneitergoede content

  Maar dat niet alleen….

  Je wordt alleen maar beter in het maken van content, door het ook echt te doen. En dus krijg je elke week huiswerk. Bijv. schrijf een LinkedIn post over…. met de tips die je geleerd heb in module…

  Of maak een voorstel video die we op de Home pagina kunnen plaatsen van je website.

  Of neem een B-roll video op en bewerk hem tot reel. Of schrijf een nieuwsbrief over ….

  De huiswerkopdracht gaat elke keer over de stof die we die week behandelen.

  Het huiswerk plaats je elke week in de besloten Facebook groep. En hier krijg je dan ook elke keer feedback op van mij of een andere expert, zodat je steeds beter wordt in het maken van content.

  En daar leer je dus ontzettend veel van. Niet alleen van jouw ingeleverde huiswerk, ook van het huiswerk van je mede cursisten.

  Lever je je huiswerk die week niet in, krijg je niet van mij op je kop. We zijn allemaal volwassen en je doet dit tenslotte voor jezelf. Wel zal ik je aanmoedigen om elke week de opdrachten te maken 🙂


  Nog even voorstellen

  Hi, ik ben Debbie Huson, content strateeg & creator en inmiddels alweer 25 jaar onderneemster. (Ok, nu voel ik me oud 🙄) Zo lang als ik onderneem, maak ik ook al content. Eerst voor mijn eigen bedrijven (ik heb zowel bedrijven gehad met meerdere panden en personeel, als online bedrijven met een team) en inmiddels huren andere bedrijven en ondernemers mij in, om dit ook voor hen te doen.

  Ik weet hoe het is om gouden tijden te hebben, maar ook hoe het voelt als je financiële tegenvallers hebt gehad. Tijdens Corona werd één van mijn bedrijven flink geraakt en het scheelde niet veel of ik was bijna alles kwijt geraakt (best wel heel spannend als alleenstaande moeder zijnde).

  Door consistent zichtbaar te zijn, door strategisch te werk te gaan, door te weten hoe ik mijn doelgroep raak en mijn content op de juiste kanalen te plaatsen, heb ik nu weer meerdere prachtige bedrijven.

  En nu is het tijd om al die kennis en praktijkervaring door te geven.
  Zo heb ik al honderden ondernemers begeleid in het ondernemerschap en in hun zichtbaarheid.

  Ik geloof erin, dat met mijn begeleiding, de juiste mindset en energie, een goede contentstrategie en jouw inzet, enthousiasme en passie, jouw bedrijf ook zal groeien.

  En ik kan niet wachten om met je te gaan samenwerken!

  Belemmerende gedachten

  Vaak hebben we allemaal niet helpende gedachten in ons, die ons ervan weerhouden om te groeien. Ik begrijp dat heel goed, want groei voelt super oncomfortabel aan. Je staat op het punt om in een grotere versie van jezelf te stappen en daar ben je nog nooit geweest. Dus die angst die je nu voelt is goed. Het helpt jou en geeft je de mogelijkheid om echt te kijken naar wat je wilt.
  Hieronder zal ik een aantal van de meest voorkomende beperkende gedachten met je delen:

  Gedachte 1:

  “Oh nee, weer een online cursus. Daar ga ik waarschijnlijk niks mee doen, ik ken mezelf…”

  En precies daarom heb ik deze cursus super praktisch gemaakt. Het klinkt een beetje old-school, maar elke week krijg je huiswerk. Zodat je de stof ook echt onder de knie krijgt. Dit kan zijn de tekst (her)schrijven van je About me pagina van je website, dit kan een LinkedIn post zijn, dit kan een video zijn die je moet editen, net waar we die week uiteraard mee bezig zijn.
  Het huiswerk plaats je elke week in de besloten Facebook groep. En hier krijg je dan ook elke keer feedback op van mij of een andere expert, zodat je steeds beter wordt in het maken van content.
  En daar leer je dus ontzettend veel van. Niet alleen van jouw ingeleverde huiswerk, ook van het huiswerk van je mede cursisten.
  Daarbij zitten bij de Academy ook 2 live dagen op locatie. Op live dag 1 gaan we aan de slag met de content strategie van jouw bedrijf en op dag 2 gaan we echt content creëren door middel van video.

  Gedachte 2:

  “Ik doe het nu nog niet, ik wacht nog wel eventjes”

  En dat is helemaal ok. Maar alles komt met een prijs. En vraag je eens af, wat het jou uiteindelijk kost, als je het niet doet. Aan frustratie? Minder omzet? Stress, want je hebt te weinig klanten? Een vol hoofd, want er zit nog geen structuur in?

  Gedachte 3:

  “Ik weet niet of ik dit allemaal wel kan, is het niet te technisch en heel ingewikkeld?”

  Nee, ik heb de cursus zo gemaakt, dat hij voor iedereen te volgen is. Ik heb alles stap voor stap voor je uitgewerkt, je hoeft dus alleen maar de stappen te volgen.
  Snap je iets niet, dan kan je je vraag stellen tijdens de Q&A sessies. En er zijn 2 live dagen bij, daar kan je ook je vragen stellen en kan ik evt. dingen voor je voordoen. En je kunt natuurlijk ook altijd terecht bij je mede-cursisten. Het is juist ook een groepsprogramma, zodat we er voor elkaar zijn en elkaar kunnen helpen.

  Gedachte 4:

  “Kost het niet veel tijd allemaal?”

  Uiteraard kost de cursus volgen tijd van je. Maar ik ga ervan uit, dat je de cursus doet om iets te leren 🙂 In het begin zal je merken dat nieuwe dingen uitvoeren eerst even tijd kost, maar omdat je veel gaat oefenen, zal het steeds sneller gaan.
  Tevens leer ik je juist ook in de cursus hoe je de stappen die je echt veel tijd kosten (iedereen bijv. handmatig 1 voor 1 mailen), kunt automatiseren.

  Zodat op een gegeven moment jouw bedrijf ook loopt, wanneer jij niet aan het werk bent.

  “Het geheim van krachtige content? Authentieke verhalen die resoneren met het hart van je publiek.”

  Voor wie is deze cursus?

  🚀 Deze cursus is voor die ondernemer die echt wil doorpakken met haar content. Die een succes van zijn of haar business wil maken.

  🚀 Voor de ondernemer die in haar hart weet en voelt dat ze het kan met de juiste begeleiding. Die bereid is om te leren en te doen wat nodig is.

  🚀 Je bent trots op wat je doet, je helpt andere mensen graag, maar op dit moment verdien je nog niet genoeg of zou je meer willen verdienen.

  🚀 Aan je enthousiasme ligt het niet, aan het ontbreken van een strategie wel.

  🚀 Het programma is zeer geschikt voor dienstverlenende ondernemers, zoals bijv. coaches, va’s, lichtwerkers, kennisondernemers, fotografen, social media marketeers, consultants, healers, online ondernemers, psychologen, therapeuten etc.

  🚀Jij bent klaar met aanmodderen, we gaan nu echt van jouw bedrijf een booming business maken en klanten uit je content halen.

   “Ondanks mijn eigen kennis en ervaring, ben ik verbluft door wat Debbie weet, kan en doet. Op een heel heldere doortastende wijze werd ik ontzettend gemotiveerd, maar ook direct geactiveerd om tot actie over te gaan.

   De energie die Debbie meebrengt is erg fijn en als je nog niet bekend met vaktermen, geen zorgen, want Jip & Janneke taal maakt alles logisch, duidelijk en overzichtelijk. 

   Ondanks mijn eigen kennis voelde ik me heel vrij om alles aan Debbie te mogen vragen zonder oordeel.


   Ik raad Debbie aan een ieder aan die organisch wil groeien, écht wil leren en nieuwe mogelijkheden wil ontdekken.
   Dankjewel voor wat je voor mij hebt gedaan, mij hebt gebracht.”

   Stephanie Orlov

   Business Space Holder

   “Ondanks dat ik zelf ook in de media werk, heeft Debbie mij, dankzij haar kennis en expertise, nieuwe inzichten gegeven.
   Kennis waar iedere ondernemer wat aan heeft en wat mij betreft, altijd zou moeten toepassen in zijn of haar bedrijf.

   Debbie heeft een fijne en rustige persoonlijkheid. Ze zorg voor veel interactie en heeft een goed luisterend oor. Ze heeft een top voorbereiding en ze geeft ontzettend veel waardevolle info.

   Ik ga haar tips zeker toepassen in mijn bedrijf.

   Hannah Hoekerswever

   Branding fotografe & social media adviseur

   “Zelf ben ik totaal nieuw in de wereld van content creatie en strategie. Debbie werkt heel gestructureerd. Ze had al snel door wat ik precies nodig heb om een start te maken. Ze werkt snel en met veel power en pakt volledig leiderschap over haar taak.

   Het is precies wat ik nodig heb, wat me veel vertrouwen geeft, als startende.

   Heel fijn om samen te mogen werken met Debbie 🙏🏼.

   Daf Vissers

   Familie/Systemisch coach & Human Design expert

   Dit ga je leren! (naast de 2 live dagen)

   Module 2  | Jouw website optimaliseren

   • Je website moet helemaal voor jou werken en ook daadwerkelijk klanten opleveren. Leer teksten te schrijven  voor een aantrekkelijke homepagina, relevante ‘Over mij’-pagina en verleidelijke salespagina’s die jouw bezoekers omzetten in klanten.
   • Leer alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.
   • Ontdek hoe je waardevolle weggevers en automatische funnels opzet om snel en consistent klanten aan te trekken.

   Module 3 | Online Marketing & Sales

   • Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding, zonder dat je pusherig hoeft te zijn.
   • Begrijp de klantreis en leer hoe je psychologische principes in je content kunt toepassen om leads om te zetten in betalende klanten.
   • Maak een succesvol lanceringsplan en weet wat voor content je plaatsen moet in elke fase van een lancering.
   • Ontdek verschillende manieren om je product en dienst in de markt te zetten, inclusief het plannen en presenteren van webinars en het creëren en verkopen van waardevolle online cursussen.

   Module 4 | Video’s maken en bewerken als een pro

   • Ik leer je hoe je mensen geboeid houdt bij het kijken naar je video’s
   • Presenteren als een pro in je eigen video’s
   • De juiste tools en techniek in Jip & Janneke taal uitgelegd
   • Hoe maak je sales video’s
   • Maak met je video’s een online programma
   • Leer video’s bewerken als een pro
   • Hoe werkt CapCut
   • Heel veel video ideeën die je meteen kunt overnemen

   Module 5 | Groeien en klanten halen uit Instagram

   • Je leert de basics van Instagram: de knoppen, termen, algoritme, hashtags, filters, stickers.
   • Je leert hoe je verschillende soorten content maakt op Insta: carrousel, Reels, je gewone feed.
   • We gaan aan de slag met een strategie voor Instagram.
   • Je ontvangt een PDF met allemaal goede hooks, die je direct kunt inzetten.

   Dit is nog maar een voorproefje van wat je te wachten staat in de Content Academy.

   Juist omdat het een mega praktische training is, doordat je elke week je huiswerk inlevert, ga je dit keer echt stappen maken!

   Zie je hier nou termen bij staan, waarvan je geen idee hebt, waar ik het over heb? No worries! Ik leg je alles heel duidelijk en in Jip en Janneke taal uit.

   Ben je er klaar voor om vanaf nu klanten en omzet te halen uit jouw content? Let’s do this!

   Schrijf je nu in!

   De investering voor de Content Academy bedraagt deze eerste ronde €897,- excl btw.

   Je kan er ook voor kiezen om dit in 3 termijnen te betalen van €330- excl. btw.
   Na deze eerste ronde (start 13 mei 2024), gaat de prijs omhoog naar €1197,-
   Na aankoop houd je 1 jaar toegang tot de cursus.

   Dit zit er allemaal in de cursus inbegrepen:

   ✨Online cursus bestaande uit 10 modules. Elke module bestaat uit een aantal (video) lessen, pdf’s en guides

   ✨Bij de online cursus ontvang je ook kant & klare templates met salesmails, webinar mails, funnels

   ✨2x een live dag van 3 uur (evt. met uur uitloop) bij Vibes in Noordwijk

   ✨3x een online Q&A, waar je vooraf je vragen voor indient

   ✨3x een online content uur waar we samen content gaan maken

   ✨Besloten Facebook groep, waar je elke week feedback krijgt op je huiswerk van die week.

   Bonus

   🎁 Online training Reels & Zichtbaarheid 35+

   🎁 Online training Share your Story

   Veelgestelde vragen

   Wanneer start en eindigt de Content Academy?

   De eerste ronde start op 13 mei 2024 en we eindigen eind juli 2024. Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus. Dus als je nog niet alles heb kunnen doen in 10 weken, dan is dat helemaal niet erg. Alleen de live Q&A’s, de feedbackrondes en de live dagen stoppen eind juli.
   De exacte data van de live dagen, worden direct na aankoop van de cursus gecommuniceerd.

   Ik kan niet bij de live dagen zijn, wat nu?

   De inhoud van de live dagen staat ook in de online leeromgeving. Indien het mogelijk is, mag je de live dag inhalen bij een volgende ronde van de cursus.

   Kun je niet bij de online Q&A’s zijn, is dat niet erg. Je mag je vraag of vragen dan alsnog indienen en deze zal ik beantwoorden middels een video in de online leeromgeving.

   Ik heb een webshop, kan ik dan ook meedoen?

   Natuurlijk ben je vrij om dan ook mee te doen, maar het programma is meer geschikt voor dienstverlenende ondernemers.

   Ben ik verplicht om bepaalde systemen aan te schaffen?

   Nee hoor, natuurlijk ga ik je niet verplichten om bepaalde software en tools aan te schaffen. Wel raad ik echter aan om met bepaalde systemen te werken.

   Zelf werk ik met WordPress, Mailblue, Plug & Pay, The Huddle en Moneybird.

   In de Content Shop (deze staat in de online leeromgeving) staan er allemaal affiliate links waardoor je vaak met korting de systemen kunt aanschaffen.

   Hoe lang houd ik toegang tot de Academy?

   Na aankoop houd je 1 jaar toegang tot de online leeromgeving. Wil je daarna alsnog toegang behouden, dan kan je tegen een meerprijs 6 maanden extra toegang erbij kopen.

   Ik heb een vraag die er niet bij staat?

   Stuur dan gerust een mailtje naar sayhi@shareyourvibes.nl

   Chat openen
   💬 Hulp nodig?
   Hallo! 👋🏽
   Kan ik je helpen?