Ondernemen is echt een mega uitdagend

(en gaaf!) vak! En het mooie is: je kan het leren!

Leer de skills om je bedrijf naar de next level te tillen

Aan de slag met

OWN it

Leer de skills om te ondernemen, versterk je mindset, groei als mens en groei met je bedrijf.

Stap in voor € 299,50 ex btw per maand
Dit programma loopt 4 maanden

De volgende ronde start in januari 2023!

Verkopen vanuit Verbinding

Ik geloof oprecht er niet in dat er maar 1 juiste manier van verkopen is. Ik geloof juist dat er meerdere manieren zijn. Want ik ken genoeg ondernemers waarbij bovenstaande allemaal werkt.

Dat is precies waarom ik mijn nieuwste training heb gemaakt. Een prachtig online programma dat Verkopen Vanuit Verbinding heet - Vind de manier van verkopen die bij jou past. 

Masterclass

Verander je money mindset

Zoom in op jouw relatie met geld, klanten en business

Deze masterclass is onderdeel van het Sales, money & mindset programma en maakt een deep-dive in je mindset en hoe je deze positief kunt veranderen.

Koop je ticket voor €19,75

Binnenkort beschikbaar

Gratis tools

om te groeien met je bedrijf

E-book Maak van je passie een winstgevend bedrijf

In dit E-book krijg je 7 handvatten om van jouw passie een winstgevend bedrijf te maken. Kennis wordt pas waardevol als je actie onderneemt. Als jij ongelofelijk goed bent in je eigen vak, maar het ondernemersspel nog niet lekker in je vingers hebt, dan is dit 40 pagina grote gratis ebook voor jou.

Join de Facebook groep

Wees welkom in onze gratis facebook groep “Jouw ondernemersavontuur” waarin je samen met andere onderneemsters gaat groeien en verbinden. In deze groep kun je jouw successen,  je struggles en je vraagstukken delen met andere gepassioneerde onderneemsters en werken aan jouw ondernemersskills.

Wordt Vibes member

Ja je leest het goed, een Vibes membership is gratis.

Als Vibes member ontvang je uiteraard gratis business tips, geniet je van kortingacties en word je op de hoogte gehouden van alle evenementen die bij VIBES plaatsvinden. Maar dat niet alleen. Er worden ook waardevolle online masterclasses gegeven, die jij als member dus helemaal voor niks kan volgen. Need I say more? Join the club!

Gratis, become a Rebel

Ja je leest het goed. Een vibes rebel. Niet omdat je nou zo opstandig bent, of tegendraads. Wel omdat je je eigen pad kiest. Je keuzes maakt die misschien niet iedereen in je omgeving begrijpt. Je hart volgt. Jezelf kaders oplegt. Je groeien wilt en weet dat je daarvoor ook dingen moet laten. Je bold moves maakt. Maar laten we eerlijk zijn. Bijna alle ondernemers zijn toch wel een tikkie rebels?

Als Vibes Rebel ontvang je gratis business tips, geniet je van kortingsacties en word je op de hoogte gehouden van alle evenementen die bij VIBES plaatsvinden. 

Wat je kunt verwachten in de mails? Inzichten die ik zelf opgedaan heb in de afgelopen 25 jaar als ondernemer. Dingen die ik misschien wel wat slimmer had aan kunnen pakken en met jou deel, zodat jij dat pad in ieder geval niet meer hoef te bewandelen. In al mijn programma's en dus ook mijn mails draait het om mindset, strategie, energie, sales en marketing. En in plezier hebben. In jouw reis. Oh, en vergeet passie niet. Love it!

Je rebel mail ontvang je heel onregelmatig. What? Yes. De ene keer, ontvang je hem 1x per week, maar het kan ook zo zijn dat er soms 3 weken tussen zit. Are you in?

Schrijf je in door je naam en email in te vullen en het boxje aan te vinken. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?