Online Training: Reels voor 35+

Stap de drempel over, durf jezelf te laten zien en
vergroot je bereik met deze Instagram Reels & zichtbaarheid training voor 35+

Moet je dan persé 35 jaar of ouder zijn om deze training te doen?

Nee natuurlijk niet. Maar ik heb inmiddels met heel veel ondernemers gewerkt. En ik merk, dat hoe ouder we worden, hoe lastiger we het vinden om zichtbaar te zijn.

En vaak weten we wel dat we zichtbaarder moeten worden, willen we gevonden worden door onze potentiële klanten. Maar komen we vervolgens niet in actie.

Angst voor wat de omgeving zal zeggen, of angst om stom gevonden te worden en in zekere zin is dit eigenlijk een angst om afgewezen te worden.

Dit is heel herkenbaar en dus geef ik in deze training hier ook echt aandacht aan. Want mijn intentie met deze training is dat jij in beweging komt. Die drempel over gaat. En een start maakt met jouw zichtbaarheid.

Waarom dan via reels?

Omdat Instagram heeft aangegeven zich helemaal op video te gaan richten. Ze pushen als het ware reels, dat wil zeggen, ze geven de voorkeur aan reels en laten deze dan ook aan meer mensen zien, dan een gewoon bericht.

Oftewel, je bereik wordt dus groter, naarmate je reels gaat inzetten.

NU is dan ook het moment, om hier mee aan de slag te gaan. Maar wel op een manier die bij jou past. Verbinding, energie en groei is waar Vibes voor staat en dus komt dit ook helemaal terug in deze training.

Voor maar € 97,- ex btw doe je mee. Je krijgt onbeperkt toegang, dus je kunt de training in jouw eigen tempo volgen.

De voordelen van reels inzetten voor jouw bedrijf en jouw zichtbaarheid:

 • Reels hebben veel meer bereik dan gewonen posts
 • Je kunt er heel goed een emotie mee overbrengen
 • Emotioneren leidt weer tot actie, je kunt je kijker dus gericht sturen naar datgene wat jij wil bereiken met jouw reel.
 • Via reels maak je gebruik van de kracht van video en reels hebben een langere looptijd
 • Je kunt er al je creativiteit in kwijt
 • Je personal branding komt heel duidelijk naar voren via reels
 • Meer bereik, betekent dus ook meer impact maken met jouw mooie bedrijf
 • Meer klanten betekent ook weer meer omzet

NU is de tijd om in te stappen!

Wil je al een tijdje beginnen met reels, maar weet je gewoon niet hoe? Of ben je bang dat je alleen maar dansend of wijzend een video moet opnemen omdat je dat zoveel bij anderen ziet?

Ik ben er juist voor om datgene te doen, wat in lijn is met jou. Dus wil jij niet wijzen of gekke dansjes doen? Doe het dan alsjeblieft niet! Er zijn zoveel manieren om aan de slag te gaan met reels. Ik geef je via de extra content guides heel veel ideeën voor 3 maanden lang elke dag een andere video. 

En misschien denk je wel:
Ik kan dit niet
Ik ben hier te oud voor
Dit is veel te moeilijk
Dit kost heel veel tijd
Dit is niks voor mij

Allemaal heel herkenbaar, maar ook allemaal beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden om maar in actie te komen. Echt geloof me, jij kan dit ook! En ik leer je helemaal hoe. Het mooie is dat juist nu de tijd is om gebruik te maken van het feit dat instagram zich richten is op video. Geweldig dus om nu ermee te beginnen!

Alles wordt heel rustig en duidelijk uitgelegd en er zitten prachtige modules bij niet alleen over reels, maar ook over content, een strategie en de juiste mindset om zichtbaar te zijn.

Een strategie? Yes! Want ik wil dat je stopt met aanmodderen en met losse flodders schieten. En hopen dat die klanten vanzelf wel naar jou toe komen. In deze training leer je hoe en ga je stap voor stap aan de slag met jouw strategie.

Wat krijg je er allemaal bij?

En dit allemaal voor maar € 97,- ex btw

“Met behulp van de reels training kreeg ik het eindelijk voor elkaar om een reel te maken inclusief teksten en muziek die er nog leuk uit zag ook. Door de video’s kon ik gelijk meedoen en mijn eerste reels zijn nu een feit.”

Mounya Dahma

Voiceover

“Ik dacht dat dit gewoon een reels cursus zou zijn, maar het is echt zoveel meer dan dat. Er zitten hele modules bij over hoe je over die drempel stapt maar ook over het maken van een strategie, zodat je niet zomaar wat aan het doen bent. Daarbij geeft Debbie je de liefde en het vertrouwen die je nodig hebt. Super fijn ook dat je stap voor stap meegenomen wordt in het maken van een reel. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en ik vind het gewoon leuk! Dikke aanrader dus!”

Mascha Dekker

MAS hypnosecoach

“Creatief bezig zijn is voor mij de ontspanning na een intensieve werkdag. Nu ik de reels-cursus bij Debbie heb gevolgd kan ik tot in de kleine details prachtige reels maken. En zo combineer zichtbaarheid met mijn creativiteit op Instagram.”

Linda Janmaat

Uitvaartzorg De Schelp

Dit ga je allemaal leren in de cursus:

 • Je leert wat instagram reels zijn en waarom ze zo succesvol zijn
 • Je leert hoe je reels maakt en waarvoor de knoppen zijn
 • Je leert de nummer 1 regel die je toepassen moet op al je video’s
 • Je leert hoe je reels echt eigen maakt en ze kan inzetten om je bedrijf te laten groeien
 • Je leert hoe je ervoor zorgt dat je minder kritisch naar jezelf kijkt
 • Je leert hoe je inspiratie krijgt en daarbij ontvang je dus een guide met 90 inspiratie ideeën
 • Je leert de do’s & don’ts bij Instagram reels
 • Je leert hoe je je goed kan voorbereiden op het maken van reels zodat het minder tijd kost
 • Je leert een strategie zodat je het na de cursus ook echt helemaal zelf kan doen

Voor wie is deze training?

Deze training is voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Die misschien nog helemaal niet zo zichtbaar zijn of slechts een beetje, en die nu bereid zijn om daar wat aan te gaan doen.

Die hun ideale klant via Instagram bereiken wilt, zodat ze nog meer impact kunnen maken met hun mooie bedrijf.

Er staat 35+ maar natuurlijk is deze cursus ook geschikt voor als je jonger bent. 

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. Is dit voor jou ook allemaal belangrijk? Dan voelen we elkaar helemaal aan en is deze cursus echt voor jou!

Qua niveau is de cursus voor iedereen toegankelijk. 

Heb je nog vragen of twijfels dan mag je me natuurlijk altijd een DM sturen op instagram: @shareyourvibes.nl

Nog wat inspirerende woorden van mij

Wat leer je in de Reels training?

Wie ben ik?

Hi ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 25 jaar ondernemer. Ik ben eigenaresse van Vibes. Vibes bestaat uit 3 onderdelen:  de coworkingspot waar vrouwen een flexplek kunnen huren, de business school, waar ik vrouwen het ondernemerschap leer en de business club, waarbij vrouwen uit hele land met elkaar verbinden en mooie kansen voor elkaar creëeren.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan.

Als business mentor ondersteun en inspireer ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen doen. Dat ze geld verdienen met hetgeen waar ze goed in zijn, waar ze impact mee maken en waarmee ze anderen kunnen helpen. Zodat ze tijd overhouden voor datgene waar het echt om draait, waardevolle verbindingen met degene die je lief zijn.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. En voor heen heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. 

Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteed ik hier aandacht aan.

Ik word er ontzettend blij van als ik een transformatie bij mijn klanten teweeg brengt. En dit kan iets heel groots zijn of iets heel kleins. 

Net zoals met deze training is het mijn intentie om jou in beweging te krijgen. Er voor te zorgen dat je actie gaat ondernemen. 

En dat je along the way, ook nog eens heel veel plezier er in hebt.

Ik zie ondernemen dan ook echt als een avontuur. En ik kan niet wachten om samen met jou dat avontuur aan te gaan.

Als je helemaal tot hier gelezen hebt….

Dan betekent dat deze training je dus aanspreekt. Dat je iets aan je zichtbaarheid wilt doen. Stop met twijfelen en start met doen! Doordat je nu nog niet zichtbaar bent, loop je zo ontzettend veel mooie kansen mis. En dat is zonde.

Er zitten mensen op jou te wachten. Die zo graag geholpen willen worden door jou. Maar dan moeten ze je wel kunnen vinden.

Let’s do this!

Veelgestelde vragen over de Training: Reels voor 35+

Ik ben nog vrij nieuw met Instagram kan ik dan ook mee doen?

Ja zeker, je wordt helemaal stap voor stap meegenomen in de video’s. Het is dus voor elk niveau te volgen

Is de cursus aftrekbaar voor de belasting

Ja dit is een investering in jouw bedrijf en kun je dus opgeven bij de belasting. 

Hoe gaat het verder als ik me aanmeld?

Je krijgt na je aanmelding toegang tot de online omgeving. Hierin kan je alle modules doorlopen

Kan ik ook meedoen als ik geen gekke dansjes wil doen?

Juist dan kan je meedoen. Je leert helemaal hoe je reels kunt maken in lijn met wie jij bent en wat bij jou past

Waar kan ik met mijn vragen naar toe? En geef je ook 1 op 1 trajecten?

Je kunt je vragen sturen naar: sayhi@shareyourvibes.nl Ook als je vragen hebt over de 1 op 1 trajecten. Een 1 op 1 traject duurt 4 maanden en is helemaal op maat gemaakt.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?