Netwerk
Ontbijt

Voor wie is het netwerkontbijt?

Voor ondernemende vrouwen net zoals jijzelf! Die ervoor open staan om nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu al jaren ondernemer bent, meerdere panden bezit, of dat je nu net op het punt staat voor jezelf te beginnen, je bent welkom!

En misschien ken je nog wel helemaal niemand en vind je het een beetje spannend om alleen te komen. No worries. Je kan dit van tevoren aangeven en ik zorg er persoonlijk voor dat je je op je gemak voelt en dat je in contact komt met de andere dames. Je zult zien, dat je achteraf denkt: “waar heb ik me eigenlijk druk om gemaakt?”

Je hoeft geen lid te zijn van de Business Club om deel te nemen. Als niet-lid mag je maximaal 2 events van de Vibes Business Club bezoeken, daarna kan je kiezen of je wel of niet lid wordt. 

”Netwerken, genieten, eerlijke verhalen delen, verbinden en samenwerken. Dit is precies waar het netwerkontbijt incl. de samenwerkingsdag om draait.”

Hoe de dag eruit ziet

VIBES Netwerkontbijt

We beginnen bij Beachclub Tulum, Zeereep 104, Noordwijk. De inloop is vanaf 09.15u en we starten dan zo rond 09.30u. Het ontbijt zelf duurt tot ongeveer 11.45u. Bij goed weer is het echt buiten, met je voetjes in het zand. Bij minder weer, zitten we binnen, maar ook daar is het prachtig. Met een geweldig uitzicht op zee. We zijn met max 20 vrouwen. (Let op: in de wintermaanden is Tulum gesloten en ontbijten we in het prachtige Hotel Vesper, Kon. Astrid Boulevard 46, Noordwijk)

Bij het ontbijt kun je een heerlijk gerecht van de kaart kiezen en 2 drankjes. Voor het ontbijt en na het ontbijt doen we een voorstel ronde, waarin jij over jezelf en je mooie bedrijf kan vertellen. Bij het ontbijt zelf zitten we aan meerdere tafeltjes zodat je daar nog verder de verdieping in kan gaan. 

Rond 12.00u kan je kiezen of je nog door naar VIBES (mijn coworkingspot) wilt gaan, of dat je nog even op het strand blijft en later naar VIBES komt of dat je naar huis gaat. 

Bij VIBES kan je verder werken aan je bedrijf of misschien nog even een mooi gesprek voeren met die leuke onderneemster die je net ontmoet hebt. 

De dag eindigt rond 17.00u.

VIBES ligt in Noordwijk, het adres: Kloosterplein 22. Je kunt voor de deur parkeren behalve op donderdag, want dan is de markt. Je kan dan wel in de parkeergarage van de Dirk parkeren, adres Raadhuisstraat 9, Noordwijk. Vanaf de Dirk is het nog geen minuut lopen naar Vibes. Gratis parkeren kan in de straten er omheen zoals Het Binnenhof en de Bronckhorststraat. 

De investering

Een kaartje kost € 39,50 ex btw., dit is incl. het ontbijt en 2 drankjes op het strand, en de Samenwerkingsdag bij Vibes. Bij Vibes zit koffie/thee en water inbegrepen.

Ben je lid van de Business Club, dan ontvang je 20% korting op het netwerkontbijt.
Ben je nog geen lid, maar ben je wel benieuwd wat het inhoudt. Klik hier.

Ik kan oprecht zeggen dat echt de allerleukste vrouwen op het netwerkontbijt afkomen, elke keer weer. En het is zo geweldig om te zien, wat voor prachtige samenwerkingen er uit voortkomen.

Wanneer is het volgende netwerkontbijt?

Netwerkontbijt
do 25 april 9.30-12.00
Locatie: Tulum, Zeereep 104, Noordwijk

Netwerkontbijt
do 23 mei 9.30-12.00
Locatie: Tulum, Zeereep 104, Noordwijk

Netwerkontbijt
do 27 juni 9.30-12.00
Locatie: Tulum, Zeereep 104, Noordwijk

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?