6 t/m 10 juni 2022

Deep Dive Ibiza

De workation voor ambitieuze dames, groot dromers en groot genieters

Tijdens dit heerlijke business retreat nemen we een deep dive, zowel in jou als in jouw bedrijf. Deze workation is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die net een eigen bedrijf hebben, onderneemsters to be en voor ladies die hun business een boost willen geven of het heerlijk vinden om er even tussen uit te gaan.

Verzeker jouw plekje en doe 10% aanbetaling.

Wat kun je verwachten

Flink genieten in een unieke vila met uitzicht op zee en voorzien van alle luxe die je kan wensen

Scherp stellen, uitgedaagd worden, je comfortzone stretchen en hard werken AAN je business

Een groep ambitieuze onderneemsters die net als jij groei, inspiratie en ontspanning zoeken

De locatie

Why Ibiza? Ibiza staat voor mij heel erg voor vrijheid. En laat dit nou net 1 van mijn belangrijkste kernwaarden zijn. Net zoals verbinding. Elke keer als ik in Ibiza ben, voel ik de verbinding met mezelf. Keer ik even naar binnen en luister ik naar wat mijn hart te zeggen heeft.

De stilte, de rust, het kristalblauwe water, de sfeer, zorgt ervoor dat ik telkens terug keer naar dit eiland. Een plek waar ik helemaal mezelf kan zijn. Zo ben ik er alleen dit jaar al 4x geweest.

Dat terugkomen bij jezelf, dat gun ik jou ook. Zodat er weer ruimte ontstaat voor groei. Groei in jezelf en groei in je bedrijf. En dus was er bij mij geen moment van twijfel om ook dit jaar weer de workation op Ibiza te doen.

  De villa, Sa Caleta genaamd, ligt in Sant Joseph de Sa Talaia, een kleine gemeente in het Zuiden van Ibiza. Heerlijk afgelegen in de bergen, met een fantastisch uitzicht op de zee, waar je ook zo bent. De villa ligt op slechts 5 minuten van de airport en op 15 minuten van Ibiza stad.

  Het huis is voorzien van een mooie buitenkeuken en een mega lange eettafel voor hele gezellige culinaire avonden onder de Spaanse zon.

  Verder heeft het meerdere terrasjes om je even terug te trekken, een prachtig zwembad en een buiten jacuzzi.

  Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en heeft of een 2 persoonsbed of 2 losse bedden.

  “Omdat je in een andere omgeving ben, ontstaat er ruimte. Ruimte voor jou, ruimte voor groei. Groei in je business en groei als persoon. “

   

  Let’s build business together! Samen bouwen aan je business, samen elkaar laten groeien.

  Twee jaar geleden organiseerde ik mijn eerste workation op Ibiza en wow, wat was het geweldig! Er ontstond zoveel moois. Nieuwe inzichten, een nieuw productaanbod, vriendschappen werden er gesloten, mooie samenwerkingen ontstonden, de verbinding werd aangegaan, er werden eerlijke gesprekken gevoerd, iedereen kon echt zichzelf zijn en er werden dingen losgelaten. En uiteraard er is ook vreselijk veel gelachen.

  Verzeker jouw plekje 6 t/m 10 juni 2022 en doe 10% aanbetaling.

  Omdat je in een andere omgeving ben, ontstaat er ruimte. Ruimte voor jou, ruimte voor groei. Groei in je business en groei als persoon.

  En eigenlijk zou deze laatste zin andersom moeten staan: groei als persoon en groei in je business. Ik zeg namelijk altijd: succesvol ondernemen en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. In al mijn programma’s verbind ik deze twee met elkaar. En dus ook in deze workation.

  Zo worden er 3 masterclasses gegeven, waarmee we je business naar de next level brengen, maar je ook inzichten gaan geven in wie jij bent en waar jij en je bedrijf voor staat en krijgt iedereen een 1 op 1 hypnose sessie met Mascha Dekker. Hier later meer over. En we gaan dingen samen doen.

  Samen bouwen aan je business, samen elkaar laten groeien. Want samen weet je meer dan 1! Wanneer vrouwen de handen ineen slaan, ontstaan er prachtige dingen. Dit is dan ook 1 van de redenen dat ik VIBES (mijn Coworkingspot & Business School) ben begonnen. En deze positieve energie wil ik heel graag doorgeven op Ibiza.

  Ondernemen is super leuk, maar kan soms best een beetje eenzaam zijn namelijk. Niet-ondernemers begrijpen je vaak niet. En soms voel je je alleen in dit grote avontuur. Dus hoe tof is het, om samen met allemaal andere ondernemende vrouwen te zijn, op dit prachtige eiland! Gelijkgestemden met wie je je plannen en doelen kan doornemen, bij wie je hardop mag twijfelen, maar waarmee je ook je creatieve strategieën kan brainstormen en je successen mee kan vieren.

  Naast de workshops, plannen we ook een mastermind sessie in, waar we elkaars doelen zullen bespreken, met elkaar mee denken en er vragen gesteld kunnen worden. Samen optrekken, ieder in haar eigen business. Dus eigenlijk helemaal niet meer zo alleen….

  Je zult zien hoe je door elkaar geïnspireerd en gemotiveerd raakt en hoe je je begrepen voelt. Ik nodig je dan ook uit om helemaal jezelf te zijn op deze workation.

  “Coming out of your comfort zone is tough in the beginning, chaotic in the middle and awesome in the end…. because in the end it shows you a whole new world.”

  Wat zit er bij deze retreat inbegrepen ?

  • 5 dagen in een prachtige villa op Ibiza met zwembad, jacuzzi, loungeplekken, buitenkeuken en vele faciliteiten
  • welkomst borrel
  • 4x heerlijk ontbijt
  • 3-4x heerlijke lunch
  • 3x diner waarvan 1 kookworkshop, 1x avond picknick en 1x diner bij de villa
  • 3x masterclass Sales, Money & Mindset incl mastermind sessie
  • De gehele online training Sales, Money & Mindset na afloop
  • 1 hypnose sessie 1 op 1
  • 3-4x morning workout; dit kan zijn yoga met meditatie, bodyshape of een dance workout
  • voor wie wil een 1 op 1 EMS training

  De investering voor Deep Dive Ibiza bedraagt  € 1590- ex btw

  Verzeker jouw plekje en doe 10% aanbetaling.

  Wat zit niet bij deze retreat inbegrepen ?

  • Je vliegticket
  • zakelijke reis- en annuleringsverzekering
  • transfer naar en van de villa
  • er zit geen vervoer bij deze workation *
  • 1 x avondeten
  • 1 x lunch
  • eigen activiteiten die je onderneemt
  • Al het andere dat je buiten het programma aanschaft

   We raden je aan om een auto te huren met bijv 3 andere deelnemers. Ik heb een contact op Ibiza waarbij je tegen een redelijke prijs een auto kan huren, all risk verzekerd, voor 30 euro per dag. Als je dit met zijn vieren doet, ben je dus € 7,50 per dag kwijt. Zodra alle deelnemers bekend zijn, kan ik uiteraard iedereen met elkaar in contact brengen van te voren.

  Waar je mee naar huis gaat:

  Dit leer je in de masterclasses

  De masterclasses die we gaan doen, zijn onderdeel van mijn online cursus, die je na afloop van de workation als bonus erbij krijgt! Waarom Sales, Money & Mindset? Omdat ik er van overtuigd ben dat deze 3 zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

  Want hoe kan je je gedroomde omzet gaan halen, als jijzelf nog niet voor jouw eigen waarde durft te staan? Als jij dat nog niet kan dragen. Als jij bijv. nog heel erg in tekorten denkt, in plaats van in overvloed.

  Met als resultaat dat je ook daadwerkelijk minder geld in je leven hebt dan mogelijk is. Je blokkeert de overvloed door je eigen mindset.

  Verzeker jouw plekje en doe 10% aanbetaling.

  Tijdens 1 van de masterclasses gaan we hier mee aan de slag. We gaan onderzoeken hoe jij tegen geld aankijkt, welke overtuigingen we mogen gaan loslaten en welke patronen we gaan doorbreken. Maar ook gaan we kijken hoe je je bedrijf wil gaan gaan inrichten op een manier die jou de vrijheden geeft waar je zo naar verlangt.

  Daarnaast geloof ik enorm in manifesteren, maar met alleen maar manifesteren kom je er als ondernemer naar mijn idee niet. Je zal er ook een strategie aan moeten vast plakken. Niet zomaar dingen gaan doen. Niet zomaar met losse flodders schieten. Niet hopen op omzet. Maar plannen. Met een strategisch plan komen en je er aan houden. Bijsturen waar nodig is.

  Met als gevolg, meer rust in je hoofd. Meer overzicht. Meer focus. En meer omzet. En een blije jij!

  Want bedenk eens wat dat met jou doet? En hoe dat van invloed is op jouw omgeving?

  In de video zie je een kort stukje van de intro van de cursus, waar in ik mezelf voorstel en uitleg waarom we het over sales, money & mindset gaan hebben.

  ““Doorbreek het patroon. Kom in actie en kom deze workation tot bloei!””

  Schrijf je nu in!

  De investering voor deze Ibizia Workation! bedraagt € 1590- ex btw

  Dat is exclusief vlucht, inclusief eten, locatie, workshops en diverse experts.

  Verzeker jouw plekje voor 6 t/m 10 juni 2022 en doe 10% aanbetaling.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is het nou precies en voor wie is deze workation

  De workation is 6 t/m 10 juni 2022 en is voor vrouwelijke ondernemers die net of een paar jaar een eigen bedrijf hebben en voor de ondernemers die hun bedrijf een boost willen geven. Die open staan voor persoonlijke ontwikkeling en van het leven kunnen genieten.

  Hoe haal ik het meeste uit een workation?

  Dat is helemaal aan jou. Ik raad altijd wel aan om een intentie te zetten. Het mooie van letterlijk weggaan van je normale werkweek is dat je tijd, ruimte en focus creëert op het hetgeen wat jij belangrijk vindt om aandacht aan te besteden. Besluit daarom wat jij uit jouw workation wilt halen. Welk probleem wil je opgelost hebben? Over welk element van je business wil je nadenken.

  Sta stil bij je huidige situatie en de gewenste situatie, maar ook bij jouw persoonlijke missie. Waar word je gelukkig van? Waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? Waar wil je een verschil maken en hoe kun je dat gebruiken in de groei van je business?

   

  Wat voor tips heb je als je in Ibiza bent?

  Buiten alle restaurantjes, baaitjes, stranden en de hippiemarkten :

  • De grot van Tanit (Cova des Culleram)
  • Secret ‘beaches’ zoals Es Niu de s’Aguila, Cala Llarga, Cala Espart
  • Instagram hotspot: steiger Es Figueral
  • ‘Little Atlantis’ / Punta de Sa Pedrera

  Instagram hotspot: ‘the holy stone’

  De pittige hike naar Atlantis

  De grot van Cala Llonga

  De verlaten vuurtoren van Sa Punta Grossa

  De 7 torre’s van Ibiza

  De ruïne van Festival Club

  Stonehenge Ibiza

  De geheime tunnel van Cala Blanca

  Insta waardige schommels

  Moet je aan alles mee doen?

  Nee alles in het programma is op vrijwillige basis. Je hebt altijd de ruimte om je eigen ding te doen.

  Moet je persé al een bedrijf hebben?

  Nee dat hoeft niet, ook al ben je nog helemaal in the beginning en zit je nu nog in loondienst, ben je hartstikke welkom

  Hoeveel mensen gaan er mee?

  Er kunnen maximaal 12 dames mee op deze workation.

  Kan ik evt ook een dag eerder komen of een dag later weggaan?

  Ja dat is mogelijk. Een dag eerder zou evt kunnen maar dan pas tegen het einde van de middag. Een dag later weggaan is ook mogelijk. Ik vraag dan € 50,- per persoon per nacht extra.

  Hoe zijn de kamers en waar slaap ik?

  Je deelt je kamer met een andere deelnemer. Dit kan zijn in een 2 persoonsbed of in een kamer met 2 losse bedden. Voordat de workation begint, zullen we alvast online met elkaar meeten (maar dit mag ook offline bij VIBES, dit doen we in overleg) , zodat je de anderen alvast een keertje ‘gezien’ heb. Als je al weet met wie je in een kamer wilt slapen, dan kan je dit uiteraard al doorgeven. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer.

  Zijn er ook 1 persoonskamers ?

  Ik heb nog 3 kamers over en die mogen ook als 1 persoonskamer. Onderaan deze mail staat een prachtige aanbieding hiervoor.

  Hoe zit het met het vervoer?

  Als je een auto wilt huren dan kan dat. Neem dan even contact met mij op, dan kan ik waarschijnlijk tegen een voordelig tarief er 1 huren. De villa ligt op 5 minuten van het vliegtuig, dus je kan bij aankomst en vertrek ook makkelijk een taxi nemen. Ibiza stad ligt op zo’n 15 minuten van de villa.

  Welke documenten heb ik nodig voor de HEENREIS?
  1. Health Control Form van de Spaanse overheid

  Dit is verplicht en moet door iedereen ingevuld worden, door alle reizigers die met het vliegtuig reizen (ook transit), ongeacht de leeftijd (dus ook kinderen), nationaliteit, wél of niet gevaccineerd etc. 

  Het Health Control Form (Formulario de Control Sanitario, FCS) van de Spaanse autoriteiten kan ingevuld worden op de website www.spth.gob.es of via de app Spain Travel Health SpTH die via de app stores van Android en Apple te downloaden is. Dit moet je invullen binnen 48 uur vóór het aanvatten van je reis, eerder is niet mogelijk. Na invulling van het formulier ontvang je via e-mail een QR-code. Die QR-code wordt opgevraagd bij vertrek, alvorens te boarden én bij aankomst op de luchthaven van Ibiza. 

   

  1. Je Europees digitaal coronapaspoort (bewijs van vaccinatie OF een negatieve corona-test OF een herstelcertificaat)

  Concreet: Reis je vanuit Nederland dan heb je één van onderstaande documenten nodig, die je in je corona-app upload.

                          Vaccinatiebewijs: Je bent volledig gevaccineerd dwz. je hebt 2 prikjes gehad (of 1 prikje voor het J&J/Janssen vaccin). Opgelet: er moet wel een periode van 14 dagen zitten tussen je laatste prik en je aankomst in Ibiza. 

                          OF

                          Een negatieve corona-test: Je bent (nog) niet gevaccineerd of je hebt slechts één prik gehad? Dan moet je wél een negatieve coronatest kunnen voorleggen bij aankomst. Dit mag een PCR-test zijn OF een antigeentest. Opgelet: de PCR-test mag maximaal 72uur voor aankomst in Spanje uitgevoerd zijn (de afname dus, niet het toekrijgen van het resultaat) en de antigeentest 48uur. Een zelftest uit de apotheek is niét toegestaan, je hebt van je test namelijk een certificaat nodig.

                          OF

                          Herstelcertificaat: Je bent recent genezen van covid-19? Dan heb je een herstelcertificaat nodig van je dokter of een medische dienst. Dit moet minstens 11 dagen na het voltooien van de eerste PCR-test met een positief resultaat zijn uitgegeven. De geldigheid van dit certificaat stopt na 180 dagen vanaf de datum waarop deze is genomen. 

  Je upload één van bovenstaande documenten in je app, je Europees digitaal coronapaspoort.

  Of je neemt je testuitslag mee als je het niet in een app wil uploaden.

  Welke documenten heb ik nodig voor de terugreis

  Nederlanders hebben een gezondheidsverklaring nodig bij hun terugkeer naar Nederland. Als je met KLM, Corendon, TUI, Transavia of Easyjet vliegt dan vul je de gezondheidsverklaring (=formulier waarin je verklaart niet ziek te zijn) in tijdens het online inchecken en hoef je géén formulier te printen. 

              Nederlanders die volledig gevaccineerd zijn of een herstelcertificaat bezitten, moeten niets doen bij terugkeer naar Nederland, zij moeten deze bewijzen wel uploaden in hun corona-app. Wie dat niet bezit moet zich laten testen op Ibiza alvorens terug naar huis te keren vanaf 8 augustus: PCR-test mag maximaal 48 uur voor vertrek zijn afgenomen. Een antigeen-test mag maximaal 24 uur oud zijn. en dit testbewijs uploaden in hun corona-app. Eén van deze 3 bewijzen (vaccinatie/herstel/test) wordt immers opgevraagd alvorens je het vliegtuig op mag.

  Nederland geeft code geel aan Ibiza, wat betekent dit?

  Nederlanders die volledig gevaccineerd zijn of een herstelcertificaat bezitten, moeten niets doen bij terugkeer. Wie dat niet bezit moet zich laten testen op Ibiza alvorens terug naar huis te keren, (maximaal 48 uur voor een PCR-test en 24 uur voor een antigeen-test). Zie verderop nog de vragen over welke documenten je voor de heen- en terugreis nodig hebt.

  Moet ik op Ibiza me voor restaurantjes en terrasjes laten testen of een code laten zien?

  Nee je kan gewoon eten zowel binnen als buiten zonder iets te laten zien.

  Wat zijn de huidige coronamaatregelen op Ibiza?

  Bars en restaurants moeten sluiten om 2u.

      Binnen mag je met max. 8 personen aan tafel en buiten met max. 12 personen aan tafel. Binnen mogen klanten enkel zitten (niet staan aan de bar of dansen) en de social distance blijft gelden.

      Clubs zijn nog steeds gesloten/dansen verboden.

              Na 22u mag er geen alcohol meer verkocht worden in winkels/nachtwinkels of benzinestations.

      Stranden en parken zijn gesloten tussen 22u en 6u (dit om groepjes vrienden/hangjongeren/drankfestijnen te vermijden).

    Mondmaskers zijn nog steeds verplicht in winkels, bars, restaurants etc. Je draagt het tot aan je tafeltje, dan mag het af. Als je je tafeltje verlaat (bv. toiletbezoek) weer aan. In de buitenlucht moet je het niet dragen indien je anderhalve meter afstand kan bewaren. Op terras mag je niet roken.

  Is het aftrekbaar?

  Ja de gehele investering is aftrekbaar van de belasting.

   

  Is er een annulerings beleid en krijg ik dan mijn geld nog terug?

  Wanneer je onverwachts je reis moet annuleren, zullen we ons uiterste best doen, om een vervanger voor jouw plaats te vinden. Lukt dat niet, en er zijn al betalingen gedaan, dan is wordt er geen refund overgemaakt. Lukt het wel, en daar gaan we dan echt ons best voor doen, dan krijg je je betaalde geld terug. Bij annuleringen 50 dagen of korter voor de aanvang van de workation, wordt er geen geld teruggestort.

  Hoe zit het met verzekeren?

  Op dit moment weet ik uiteraard niet of het in oktober of juni Ibiza een geel of oranje gebied zal zijn. Op dit moment is het bijv geel.  Stel het is oranje gebied dan is het goede nieuws: voor het allerbelangrijkste ben je ook in oranje gebied gewoon verzekerd. Via de zorgverzekering ben je in ieder geval verzekerd tot het Nederlandse tarief, schrijft het Verbond van Verzekeraars. Dat betekent concreet dat als je een noodzakelijke behandeling in het buitenland moet ondergaan, ook als die corona gerelateerd is, de zorgverzekeraar de behandeling vergoedt. Maar als de behandeling in het buitenland veel duurder is, dan in NL, dan moet je de extra kosten boven het Nederlandse tarief zelf bij betalen. Check dit goed zelf, want het kan per moment verschillen.

  Je dient zelf voor een goede reisverzekering te zorgen. Check met je reisverzekering wat wel en niet vergoed wordt. En vermeld dan dat dit om een zakelijke reis gaat en of dat nog uitmaakt wat betreft je verzekering.

  Laten we hopen van niet, maar mocht het zo zijn, dat Ibiza opeens code rood wordt, dan gaat de workation niet door en verplaatsen we hem of annuleren we hem helemaal en krijgt iedereen zijn geld terug van de workation ( exclusief je ticket, want die heb je niet via mij aangeschaft)

  Twijfel je nog een beetje?

  Maak gratis kennis, live of via ZOOM.

  Dan kun je vrijblijvend even de sfeer proeven en kennismaken met mij als coach.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Hallo! 👋🏽
  Kan ik je helpen?