VIBES huren als locatie voor jouw event?

Ben je op zoek naar een leuke, inspirerende, lichte plek voor jouw live dag? Of om een training, masterclass of workshop te geven? Of wat dacht je van een foto- of videoshoot?

VIBES is een prachtige, unieke plek om samen te komen, met voldoende parkeerplek voor (en achter) de deur. De locatie is perfect: VIBES ligt meteen aan de winkelstraat van Noordwijk, op steenworp afstand van strand en zee (slechts 3 minuten met de auto of een kwartiertje lopen).

Organiseer jouw event

in een professionele omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

De ruimte

De locatie is licht met een moderne inrichting. Er is een loungegedeelte met een bank en poefjes en stoelen, plus een aparte meetingroom van glas en van staal (niet helemaal geluiddicht). Er zijn 3 grote tafels met ieder 6 ruime zitplaatsen. Op elke zitplaats aan de tafels zitten 2 stopcontacten zodat telefoons en laptops probleemloos opgeladen kunnen worden. In de meetingroom staat ook nog eens een tafel met 6 plekken. 

Er is een keuken, koelkast, oven en magnetron. Verder is er airco en een goed ventilatiesysteem die continu verse lucht van buiten naar binnen filtert. 

Uiteraard is er iemand die opendoet, helpt met opstarten, je vertelt waar alles ligt en hoe het werkt en het welkomstpakket klaarzet. Aan het eind van de dag komt de host en ruimt alles op.

Faciliteiten

De host doet de deur voor je open en vertelt waar alles staat en hoe alles werkt. Bij binnenkomst staat er op de tafel alvast een welkomstplankje met wat lekkers en water op tafel.

 • Max. 24 personen voor vergaderen / Max. 40 personen voor borrelen.
 • Wifi, beamer met projectiescherm, flipovers, etc. aanwezig.
 • Vlakbij het strand.
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur.
 • Mogelijk om ook de catering door VIBES te laten doen.

Prijs

 • €250,- voor een halve dag (4 uur)
 • €500,- voor een hele dag (8 uur)
 • €600,- voor een extra lange dag (12 uur)

Catering

Alles geregeld.

Welkomstpakket

Bij de prijs inbegrepen

Bestaat uit onbeperkt thee, koffie en karaffen met water. Daarnaast wordt er op elke tafel een plank met diverse zoete heerlijkheden gezet.

VIBES catering partij

Prijs op aanvraag

Lang doorvergaderen en dus ook een lunch of diner nodig? Vertel ons je wensen en wij regelen het. Wij werken veel samen met Nissa Café, zij verzorgen heerlijke vegetarische ontbijtjes, lunches en borrels. 

Eigen catering

Gratis

Het is ook toegestaan voor je eigen cateraar te kiezen of zelf je eten mee te nemen. Er is een keuken met combi-magnetron, een koelkast, maar geen gasfornuis of kookplaat. Wanneer je een cateraar van buitenaf regelt, dient deze ook te zorgen voor servies, glazen en bestek.

Praktische informatie

Annuleringskosten

Kan je helaas toch niet komen, maar wel gererveerd, dan kan je VIBES natuurlijk annuleren. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden:

 • 3 weken van tevoren = kosteloos annuleren
 • tot 2 weken van tevoren = 40% huurkosten
 • tot 1 week van tevoren = 50% huurkosten
 • tot 1 dag van tevoren = 75% huurkosten
 • op de dag zelf annuleren = 100% huurkosten

Wil je doordeweeks de ruimte huren?

In overleg kan er eventueel ook ’s avonds door de weeks gehuurd worden. Dit hangt er vanaf of er co-working huurders die avond gebruik maken van de ruimte.

Klaar om VIBES te huren?

Veelgestelde vragen

Kan ik de locatie van te voren vrijblijvend bekijken?

Ja natuurlijk kan dat. Via de button ‘neem contact’ op kunnen we een afspraak maken en leid ik je persoonlijk rond bij VIBES.

Hoe verloopt de betaling?

Je ontvangt de factuur van te voren en deze moet uiterlijk betaald zijn 1 dag voordat het event heeft plaatsgevonden.

Hoe zit het met parkeren?

Je kunt recht tegenover VIBES parkeren op de grote parkeerplaats. Er zijn een aantal gratis parkeerplekken, de rest is betaald. Hou er rekening mee dat er op donderdag markt is en je niet op de parkeerplaats kan parkeren. Je kunt dan in de omliggende straten terecht, of bij de kerk of in de parkeergarage. 

Krijg ik korting als ik voor een aantal keer de locatie wil huren?

Uiteraard kunnen we een speciale prijs maken voor als je meerdere events wil plannen bij VIBES. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 

Wat is niet toegestaan bij VIBES?
Het is in VIBES niet toegestaan om te roken of drugs te gebruiken. Tevens zijn huisdieren niet toegestaan.
Moet ik persé een ondernemer zijn om VIBES te huren voor mijn workshop?

Nee dat hoeft niet. Ook als particulier kun je VIBES afhuren voor jouw evenement/workshop/masterclass.

Wil je een event organiseren?

Vertel ons jouw wensen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?