Business Club

“Ik ben toe aan een heerlijk frisse netwerkclub, met een mooie positieve energie.”

Zo begon ik een aantal maanden geleden mijn bericht op social media.

En wat ontzettend veel reacties kreeg ik daarop. De behoefte om te verbinden op een eerlijke, pure manier, met andere ondernemers is enorm groot.

Een business club, waarbij je je altijd welkom voelt, waar je je gezien en gehoord voelt, waar je echt de kans krijgt om te netwerken en waar je met plezier naar toe gaat.

 • Voel je echt welkom in een prachtige community van ondernemende vrouwen, die allemaal voor groei, positieve energie en verbinding gaan
 • Netwerk op een laagdrempelige manier, creëer mooie kansen voor jezelf en voor elkaar, en heb er ook daadwerkelijk plezier in. Netwerken hoeft niet stijfjes te zijn en kan dus ook gewoon leuk zijn!.
 • Maak nieuwe connecties waar samenwerkingen uit ontstaan
 • Kom 3 x per jaar live bijeen, tijdens de live dagen bij Vibes of op een andere prachtige locatie.
 • Ga nog meer de verbinding aan in de online community, waar je gratis masterclasses van experts kan volgen, waarin we samen content schrijven, challenges doen en elkaar verder helpen
 • Stel al je ondernemersvragen tijdens de Q&A’s en coachingssessies en ontmoet elkaar in de online netwerkmeetings.
 • Elke maand een live netwerk meet-up aan het strand of bij Vibes.

“Ik wil een Business Club creëren, waar je met enorm veel plezier naar toe gaat. Juist ook als je in je eentje komt”

Want wat kreeg ik veel lieve dm’s van dames, die vertelden dat zij het nog wat spannend vonden om ergens alleen naar toe te gaan. Heel begrijpelijk, maar dat gevoel gaan we natuurlijk helemaal shiften.

Wat kun je elke maand verwachten?

 • 1x per maand een live netwerk meetup, dit kan een Business Breakfast aan het strand zijn of een Sunday Brunch bij Vibes gecombineerd met een Samenwerkingsdag bij Vibes
 • 1x per maand een online Zoom Coach Call met Q&A en online netwerkuur, waarin je al je ondernemersvragen aan mij en aan de andere deelnemers kunt stellen en online kunt netwerken
 • 1x per maand een live of een online masterclass van een expert. Bijv van een financieel coach, SEO workshop, masterclass over adverteren, passief inkomen etc
 • 1x per maand samen content schrijven
 • 1x per 4 maanden de live dag exclusief voor members van de business club. Een heerlijke netwerkdag bij Vibes incl. workshop.
 • Korting op de Netwerk XL dagen, die 2x per jaar plaatsvinden
 • 1x per maand een online Netwerk Speeddate

Aankomende evenementen

Programma april

 • Vrijdag 19 april | Online Content Uur | 09.30-10.30u
 • Woensdag 24 april | Online Masterclass: Online groeien zonder te adverteren​ | 09.30-10.30u
 • Donderdag 24 april | Live Netwerk Ontbijt | Beachclub Tulum | 09.30-12.00u
 • Donderdag 24 april |  Samenwerkingsdag bij Vibes | 12.00-17.00u (aansluitend op netwerk ontbijt)
 • Maandag 29 april | Online Community Catch Up | 09.30-10.30u

Programma mei

Programma juni

Je bent altijd geheel vrij om te kiezen of je naar een event gaat of niet. Je bent dus niet verplicht om aanwezig te zijn.

Vibes staat voor positieve energie, groei en verbinding. En voor samenwerkingen aangaan. 

Tijdens onze livedagen gaan we op een leuke en creatieve manier met elkaar die verbinding aan. Dus niet: sapje in de hand en kijk maar bij wie je gaat staan. Maar je wordt elke keer onderverdeeld in nieuwe groepjes, je krijgt een kleine opdracht en bespreekt die met elkaar. Zo komt iedereen echt aan bod en leer je elkaar kennen, weet je waarvoor diegenen staat en waarom zij dit bedrijf begonnen is, wat haar kernwaarden zijn, waar zij op dit moment tegen aan loopt etc. Op die manier kan je echt de verbinding met elkaar aangaan en kijken wat je voor elkaar betekenen kan. 

Een prachtige en mega waardevolle bonus van de Vibes Business Club is de online community.

Hier gaan we nog verder de verbinding aan en helpen we elkaar verder te groeien. Ook mag je hier je events plaatsen die jij organiseert.

De online community is een besloten FB groep waarvoor je je gratis kunt aanmelden wanneer je een membership afsluit bij de Vibes Business Club. 

Je kunt er masterclasses van experts volgen, is er elke maand een coachsessie waar je met je ondernemersvragen terecht kan en gaan we samen aan de slag met jouw content.

“De community is ook echt een safe space. Waar er respectvol met elkaar omgegaan wordt, waar je hardop mag twijfelen over dingen, waar je je successen mag vieren en waar je begrepen wordt.”

Want whaaaaa, dat ondernemerschap is wel een avontuur he ;). Op elk niveau komt er wel weer een andere uitdaging om de hoek kijken, dien je weer in de volgende grotere versie van jezelf te stappen en heb je weer dingen los te laten. It’s all good, hier kan het. 

Het membership

Een membership is een jaar geldig. Er is een opzegtermijn van een maand. Schrijf je je niet uit, dan wordt je membership weer een jaar verlengd. Tussentijds opzeggen kan altijd, maar dat betekent niet dat je van je betalingsplicht ontheven bent.

Een membership is een jaar geldig. Er is een opzegtermijn van een maand. Schrijf je je niet uit, dan wordt je membership weer een jaar verlengd. Tussentijds opzeggen kan altijd, maar dat betekent niet dat je van je betalingsplicht ontheven bent.

De Vibes Business Club is echt iets voor jou als jij:

 • Houdt van oprechte verbinding maken
 • Op zoek bent naar andere vrouwelijke ondernemers, net zoals jijzelf?
 • Wilt groeien met je business en als persoon
 • Anderen met respect behandelt en met respect behandelt, wilt worden.
 • NIET houdt van stijf gedoe en niet houdt van ‘sapje in de hand en kijk maar waar je gaat staan’ 

”De VBC is voor mij een uitkomst, al jarenlang werk ik als zzp’er bij Toetjée!

Sinds ik bij VBC zit voelt het alsof ik collega’s heb met wie ik kan sparren. Allemaal enthousiaste onderneemsters die het beste in elkaar naar boven halen.

Ik ben al een aantal leuke samenwerkingen aangegaan, heb veel tips gekregen, een goed mail systeem opgezet, ik ben meer zichtbaar en voel me als een vis in het water. Deze BC is alles behalve stoffig en nep.

Er ontstaan echte verbindingen, er is oprechte interesse en Debbie zorgt voor creatieve manieren om iedereen te verbinden. Aanrader!”

Angelique Aniba

Toetjée Body - Mind - Skin

”Wat ben ik blij met deze business club waar er echt geconnect wordt. In kleine groepjes komen we bijeen op het strand tijdens de netwerkontbijtjes, krijgen we opdrachten om elkaar beter te leren kennen en ontstaan er de mooiste verbindingen en samenwerkingen. Ik ken Deb al een tijdje en ik heb normaal enorm hekel aan netwerkbijeenkomsten omdat je je soms zo verloren kunt voelen. Toen Deb vertelde dat ze een ander soort business club wilde oprichten waar iedereen zich thuisvoelt werd ik meteen enthousiast. Deb weet als geen ander om het iedereen naar de zin te maken en je thuis te laten voelen. Deb is de ultieme verbinder, ze is open, oprecht, creatief en ook nog eens ontzettend lief. Wat ik het meest haal uit deze business club is de oprechte nieuwe verbindingen waarin prachtige vrouwen elkaar upliften.”

Mascha Dekker

MAS hypnosecoach

“De netwerkbijeenkomsten van Debbie zijn in 1 woord geweldig! Je leert op een gezellige, informele manier een heleboel inspirerende vrouwen kennen. Het is altijd een leuk om te horen waar bij anderen de passie vandaan komt. De keren dat ik geweest ben, hebben me veel waardevolle contacten opgeleverd.”

Marjanne Bulk

Vital Water

Vanuit pure verbinding, je bedrijf laten groeien

Er zijn al ontzettend veel samenwerkingen uit de Vibes Business Club ontstaan. En dat is zo tof om te zien. Mensen die je eerder heb gezien, live of online heb meegemaakt, mee genetwerkt hebt, die gun je je aankoop veel eerder en zij jou hun aankoop, dan aan personen die jij en zij nog nooit eerder hebben gezien.

Doordat we regelmatig elkaar zien, zowel live als online, leren we de ander steeds beter kennen en weten we waarvoor diegene staat en waar haar bedrijf voor staat. 

En dit is waar het om draait. Vanuit pure verbinding, je bedrijf laten groeien. En mooie kansen voor jezelf en elkaar creëren. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Debbie Huson, 46 jaar en ik woon met mijn twee kinderen van 17 & 18 in Noordwijk.
Ik hou ontzettend van ondernemen, ben een echte levensgenieter en mijn favoriete plek is toch wel het strand en de zee.

Ik ben founder van Vibes. Zoals je misschien hierboven gelezen hebt, staat Vibes voor positieve energie, groei en verbinding. Dit staat centraal in zowel Vibes de Coworkingspot, de Vibes Business School & de Vibes Business Club.

De Coworkingspot is een prachtige plek in Noordwijk waar vrouwelijke ondernemers een flexplek kunnen huren. Waar je gefocust en productiever werkt, geïnspireerd wordt door andere succesvolle ondernemers, waar er samenwerkingen ontstaan en waar je altijd terug kunt vallen op de community.

Tevens kan je je klanten in een professionele omgeving ontvangen. Door een werkplek bij Vibes laat je zien dat je jezelf en je bedrijf serieus neemt en klaar bent voor de volgende professionaliseringsslag.

Bij de Vibes Business School leer ik als business mentor met meer dan 25 jaar ervaring in het ondernemerschap, vrouwen het vak ondernemerschap. Ik combineer in al mijn opleidingen strategie, mindset en energie en werk samen met andere mentoren.

Dit doe ik d.m.v. offline cursussen, online programma’s en retreats in binnen- en buitenland.

Tevens kunnen andere ondernemers de gehele locatie afhuren in het weekend voor live dagen, masterclasses, foto- en videoshoots.

En vanuit de behoefte naar een nieuwe netwerkclub met een frisse energie, is de Vibes Business Club ontstaan.

Voel je aan alles dat dit de Business Club is, die wel bij je past? Voel je meer dan welkom, ik zou het hartstikke leuk vinden als je erbij zou komen. 

De members

Natuurlijk ben je benieuwd wie er allemaal bij de Business Club zitten. We zijn inmiddels met meer dan 80 geweldige vrouwen uit het hele land. De ondernemer zijn heel divers. Sommigen hebben meerdere bedrijfspanden, anderen werken locatie onafhankelijk en anderen zijn nog maar net begonnen. 

Van juristen tot spirituele ondernemers, fotografen, business coaches, schoonheidsspecialisten, zangdocenten, droomexperts, tekstschrijvers, vormgevers, hypnose coaches en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hieronder stellen alvast een aantal dames aan je voor.

Sanne Verra – Strategy & Branding coach

Ik help ondernemende vrouwen (veel moeders) om beter tot hun recht te komen met hun bedrijf, door middel van het creëren van een super waardevol aanbod dat voldoet aan jouw voorwaarden en past bij je unieke mix, een onderscheidende en super professionele branding én een fan-genererende klantreis. Een simpele, vervullende business is mijn doel, zodat je werkt om te leven en ook genoeg tijd hebt voor je gezin.

Ik heb zelf een webshop gehad in betekenisvolle cadeautjes (met als bucket list item: een eigen sieradenlijn geproduceerd op Bali ), heb een bedrijf gehad als image consultant, ben opgeleid tot creatief denken trainer en heb 12 jaar ervaring in de event branche als freelance projectmanager en creatieve concepten bedenken is mijn passie!

In mijn huidige bedrijf kan ik als Strategy & Branding Coach al mijn opgedane skills en passies combineren. Allemaal met als missie om jou als moeder te inspireren en helpen om ook je dromen te blijven najagen, omdat ik geloof dat dat je júist een leukere moeder maakt.🌟 Maar daar hoef ik jullie vast niet van te overtuigen! 🙂
🎧Met veel plezier deel ik wekelijks een podcastaflevering waarin ik ondernemerstips- en inzichten deel en ook regelmatig in gesprek ga met andere ondernemende moeders (binnenkort met Sacha Bol! 😃). Mocht je het leuk vinden; hij heet ‘Moeder én Ondernemer’ en is te vinden op alle gangbare podcast apps. Verder ben ik lekker actief op Instagram: www.instagram.com/sanne.verra

Ik woon in Badhoevedorp samen met mijn vriend Tim en onze 2 zoontjes: Siem van 3 jaar en Tijs van 14 maanden. Je kunt me wakker maken voor griesmeelpudding met bessensap.

Linda Janmaat – Uitvaartzorg de Schelp

Sinds 2013 verzorgen ik uitvaarten als een weerspiegeling van het geleefde leven. Alleen dan zal dit bijdragen aan de juiste beleving van het afscheid. Mijn ambitie is dan ook om steeds een passend afscheid te organiseren met mijn team. Het laatste moment met wie je lief is kan op deze wijze mooi en persoonlijk worden ingevuld.

Door goed te luisteren en  kennis met je te delen komen wij tot de juiste invulling. Een goed afscheid is essentieel voor het begin van het rouwproces. Door mijn persoonlijke ervaringen met verlies weet ik wat rouwen is. 

Wij geven niet alleen aandacht aan een goed verzorgde uitvaart, maar ook aan nabestaanden die moeten omgaan met het verlies van hun geliefde.

Dat ik meer impact zou willen maken bekruipt mij al 2 jaar. Er zit meer in mijn mars dan wat ik de afgelopen 10 jaar heb neergezet. Door mijn intensieve netwerk leven met andere ondernemers, bemerk dat het tijd is voor een volgende stap.  Ik ben een ondernemend en creatief persoon, die in een opslag kan zien wat ergens nodig is. Waardoor een bedrijf opgetild kan worden, puntjes op de i zetten voor succes. Deze kwaliteiten zet ik nu in bij zpp-ers, MKB- ers en Gemeenten.  

Mijn expertise status gaat steeds meer vorm krijgen door te connecten met de juiste mensen, deze mensen heb ik mogen ontmoeten en leren kennen bij Vibes. Met gelijkgestemden zijn en werken is goud waard. Ben jij dat ook waard?  Kijk dan eens op Lindajanmaat.com 

“Alleen ga je hard, samen kom je verder!”

Lieve groet,

Linda

Lucia Spaans – Juriste bij Spaans & Spaans

Ik ben Lucia en co-founder van juridisch kantoor Spaans&Spaans. Met mijn tweelingzus heb ik een juridisch kantoor opgericht, inmiddels al zo’n vier jaar geleden. Na afronding van twee universitaire masteropleidingen in het recht ben ik bij verschillende werkgevers terecht gekomen. Ik kwam daar totaal niet tot mijn recht en kon er mijn creativiteit niet kwijt. Ik en mijn tweelingzus besloten op onze intuïtie te vertrouwen en voor onszelf te starten. Dat bleek gelukkig de juiste beslissing🙏.

Als jurist help ik ondernemers met hun juridische zaken. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn best uiteenlopend: van het opstellen van juridische documenten (als je nog geen algemene voorwaarden hebt, wordt het nu wel eens tijd 👏), adviseren over contracten of geschillen, tot het starten van procedures. Ik hanteer een persoonlijke aanpak en probeer ver weg te blijven van ingewikkelde juridische woorden. Met mijn klanten bouw ik vrijwel altijd een duurzame relatie op, zodat ze echt op mij kunnen vertrouwen en ik aan een half woord genoeg heb. Ik hou enorm van mijn werk als jurist (klinkt bizar, I know 😉) en vind het ondernemen daarnaast heel prettig.

Je kunt ons hier volgen op Instagram: https://www.instagram.com/spaans_spaans/?hl=en

Onze website: www.spaans-spaans.com

De foto is natuurlijk bij Vibes gemaakt 😉

Janita Naaijer – psycholoog, alignment coach en creatief strateeg

Ik ben Janita; psycholoog, alignment coach en creatief strateeg. Ik begeleid ondernemende visionairs, creatieve pioniers en integrale coaches en therapeuten om hun leven en business (verder) in lijn te brengen met wie ze werkelijk zijn. Dat doe ik met mijn 1-op-1 programma Innerpreneur On Fire waarin ik je in 4 tot 6 maanden begeleid om jouw goud om te smeden tot levenswerk, zodat je de impact kunt maken waarvoor je bent gekomen.

De focus van mijn werk ligt op het (her)ontdekken van wie je in essentie bent en wat je werkelijk wilt. Van daaruit maken we vervolgens de vertaalslag naar een kloppende positionering en dito invulling van je bedrijf. En we vinden samen de juiste woorden die rechtdoen aan wie jij bent en aan de transformatie die jij je klanten aanreikt.

In een vorig leven (althans, zo voelt het 😊) was ik freelance journalist voor o.a. de Volkskrant, Mynd.nu en Happinez.nl. Schrijven is nog steeds een grote passie en momenteel werk ik aan mijn eerste boek.

Ik woon samen met Sebastiaan en ons zoontje Dinand met heel veel plezier in Noordwijk. Als het even kan, kun je mij (of ons!) vinden in de duinen of aan zee.

Lijkt het je leuk om nader kennis te maken of meer te weten te komen over mij of mijn werk? Dan spreek ik je graag via Instagram @janita.world of natuurlijk gewoon live bij VIBES. Tot snel!

Ruda de Goede

Mijn naam is Ruda de Goede en ik coach ambitieuze vrouwen die leven en ondernemen vanuit keiharde doelen en deadlines, terug naar de wijsheid in het lijf. Omdat daar onze creatiekracht te vinden is. Ik combineer ademwerk en energetische healingen met 1:1 coachingsessies, waardoor je echt op diepere lagen zult transformeren. En zodat je weer kunt leven en ondernemen vanuit rust en vertrouwen. ✨

Daarnaast organiseer ik oneday retreats waarin je je weer gaat verbinden met wie je werkelijk bent.

Je kunt mij vinden via instagram: @rudadegoede, of check mijn website: www.rudadegoede.com ÓF vast hopelijk snel weer bij de gezelligste netwerkontbijtjes van Debbie😍

Mocht ik iets voor jou kunnen doen, wil je bijv. ervaren wat een ademsessie voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag hierover? Laat het mij weten, ik denk graag even met je mee! Liefs, Ruda💛

Sabrine Kasno – Heeljehart.nu

Mijn naam is Sabrine Kasno en eigenaar van Heel je hart.nu Ik help vrouwen zakelijk manifesteren vanuit vrouwelijke energie, sensualiteit en seksieness. Elke vrouw heeft toegang tot meer wijsheid en meer vrouwelijke energie dan ze nu aanwend, inzet en voelt. Ook in haar bedrijf. Hart werken ipv hard werken. Soul, Power en Mood is de leidraad voor Female Embodiment Leadership. 

Je kunt mij ook volgen via Instagram (mainkanaal) www.instagram.com/sabrinekasno

Ik ben getrouwd met Ruud en heb een dochter van 5, Esmee en 3 katten en woon in Ter Aar. In de lente en zomer heb ik een tent in de tuin waar ik cacao ceremonies faciliteer en one day retreats. 

FAQ

Waar koop ik een kaartje voor de Business Breakfast?

Voor de Business Breakfast kun je een los kaartje aanschaffen. Klik hier om een kaartje te kopen.

Wat als ik niet bij een live dag kan zijn?

In je membership zitten 3 live dagen, deze worden van te voren bekend gemaakt. Kun je er bij eentje niet zijn, dan kan je nog naar de andere 2. De live dag kan niet worden ingewisseld voor een losse meet-up zoals de Business Breakfast of de Sunday Brunch

Kan ik tussentijds mijn membership opzeggen?

Tussentijds opzeggen kan, maar dat betekent niet dat je van je betalingsplicht ontheven bent. Een membership ga je voor een jaar aan. 

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?