Netwerk Event

Beach, Bites & Business

Het enige netwerkevent waarbij je jezelf kunt zijn én zand tussen je tenen kunt voelen. 

✅ Ontdek dat netwerken ook echt leuk kan zijn!
✅ Vergroot je netwerk en versnel je succes
✅ Met 10 leads en waardevolle contacten naar huis
✅ Verbind, inspireer en groei

Ben je klaar om na de zomer volop klanten binnen te halen? Dan hebben we het netwerk evenement waar je bij moet zijn: Beach, Bites & Business!

Kom 6 oktober van 09.00u-14.00u naar Beach House Nomade in Noordwijk en ervaar de kracht van netwerken.

Niet alleen krijg je nu de kans om je bedrijf te laten groeien en contacten te leggen die er toe doen, maar ook om met volle teugen te genieten van een stranddagje in oktober. Zo sla je twee vliegen in één klap 🙂

Waarom zou je netwerken? Wel, het is simpel: het is de nummer 1 manier om je bedrijf sneller te laten groeien. Je weet wel, omdat mensen sneller geneigd zijn om samen te werken met mensen die ze kennen of die worden aanbevolen door anderen. Dus als jij je netwerk vergroot en strategische samenwerkingen aangaat, zal jouw bedrijf eerder worden aanbevolen of krijg je zelfs nieuwe klanten rechtstreeks binnen.

Klinkt goed, toch? Druk dus snel op die knop “Yes ik ben erbij!” en zorg dat je je plekje verovert op het strand

Misschien doe je op dit moment nog heel weinig met netwerken? Of voel je een enorme drempel om te netwerken. Denk je dat het saai en stoffig is?

Of heb je allemaal gedachten als:

“Ik ben nog maar net begonnen, dus wat heb ik daar nou te doen?”

“Deze mensen hebben vast een miljoenen bedrijf en ik heb nog maar een omzet van €1200 per maand?”

“Ik weet niet precies nog wat ik moet zeggen en iedereen ziet aan me dat ik zenuwachtig ben”…

“Netwerken is gewoon niet mijn ding.”

Maar door niet de uitdaging met je zelf aan te gaan, en door niet te leren netwerken, door niet te oefenen met netwerken, loop je gewoon omzet mis. En dat is toch iets, wat je niet wilt.

Juist als jij jezelf hierin herkent, wil ik je uitnodigen voor dit event! Want ik wil je heel graag de kracht van netwerken laten ervaren, maar ook dat netwerken gewoon hartstikke leuk kan zijn!

​Stel je eens voor: je loopt de zaal in, of beter nog, je stapt het strandterras op, en daar zijn meer dan 50 fantastische vrouwen, net als jij.

Allemaal hebben ze hun eigen netwerk, klaar om verbonden te worden met dat van jou. De mogelijkheden en kansen die we samen kunnen creëren zijn eindeloos.

En dat begint met jouw intentie om in beweging te komen, om over die drempel van netwerken te stappen en te ontdekken wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wie organiseert het?

Mijn naam is Debbie Huson en ik ben de founder van VIBES.

VIBES staat voor groei, positieve energie en verbinding. En over samenwerkingen aangaan en mooie kansen voor elkaar creëren. Een aantal jaar geleden heb ik een Co-workingspot in Noordwijk opgericht, en daarnaast ben ik ook business mentor. Ik ben inmiddels alweer 25 jaar ondernemer en nog niet zo lang geleden was ik zelf op zoek naar een Business Club, om te kunnen netwerken.

Ik heb er toen een aantal bezocht, maar dat waren toch niet de netwerkclubs waar ik naar op zoek was. Het waren voornamelijk oudere mannen in pak, het was wel heel zakelijk en ik had in ieder geval niet het gevoel dat het ging om pure verbindingen en oprechte interesse. Ik ben iemand die heel erg aangaat van energie en dat voelde ik daar gewoon niet. Toen dacht ik: wacht eens, dan start ik gewoon mijn eigen Business Club, waarbij we gaan netwerken op een hele pure manier, en wel vanuit die oprechte interesse. Inmiddels zijn we met bijna 100 geweldige vrouwen uit het hele land.

Ik geloof er in dat netwerken dé manier is om je bedrijf sneller te laten groeien.

Vanuit die energie organiseer ik meerdere events per jaar, om zo met elkaar meer impact te kunnen maken.

De praktische info

Datum: vrijdag 6 oktober 2023

Tijd: 09.00-14.00u

Locatie: Nomade Beach House, Koningin Wilhelmina Boulevard 104, 2202 GW Noordwijk

Inclusief: koffie, thee, water en een heerlijke lunch (ontbijt zit er dus niet bij).

Investering:  97 euro excl. btw

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?