Rianne

Hi, mijn naam is Rianne! Ik ben orthomoleculair leefstijlcoach en ik ben er voor dames die zich weer fit, energiek, goed en gezond willen voelen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat dames weer bruisen van de energie en zo zowel fysiek als mentaal de wereld weer aan kunnen. 

Een gezonde leefstijl bestaat uit veel meer dan dagelijks 2 stuks fruit en 250 gram groente. Naast voeding vind ik ontspanning, beweging en slaap maar ook je mindset en het vinden van balans enorm belangrijk. Het leven is niet zwart-wit en een gezonde leefstijl kan echt heel leuk, lekker en gezellig zijn! 

Zelf kan ik enorm genieten van een lekker wijntje en een goede schaal nacho’s op zijn tijd en dat is in mijn ogen minstens zo belangrijk. Een gezonde leefstijl kan echt een feestje zijn!

Naast mijn orthomoleculaire visie neem ik ook EMB Bloedtesten af, een enorm fijn hulpmiddel om inzicht te krijgen in je eigen lichaam. 

Wil je meer weten? Kijk gerust op www.riact.nl, mijn webshop; shop.riact.nl of stuur me een berichtje via Instagram @riactcoaching. 

Ik zou het leuk om je te leren kennen en misschien tot snel bij Vibes!

Bekijk haar website

 

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?