Masha

Mascha Dekker is hypnose- en energetisch coach en helpt vrouwen die om welke reden dan ook vastlopen op werk, privé of relatie gebied. “Soms blijf je in cirkeltjes draaien door beperkende overtuigingen en gedachten en heb je misschien net even dat extra duwtje nodig. Je herkent die ‘stemmetjes’ (je ego) vast wel. ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘ik ben het niet waard’, ‘wie zit er nou op mij te wachten’, ‘dat kan ik niet’. Of je hebt last van uitstelgedrag, je hebt moeite met loslaten, je bent onzeker of perfectionistisch of je vindt het moeilijk de controle los te laten. Allemaal gedachten en patronen die we onszelf onbewust hebben aangeleerd. Maar gelukkig zijn we niet onze gedachten en kunnen we oude patronen doorbreken.

Ik maak gebruik van hypnosetechnieken en energetisch werk. We gaan in hypnose naar jouw onbewuste en schakelen even die ‘stemmetjes’ (je ego) uit. Jouw onbewuste kan jou namelijk helpen bij het beantwoorden van levens vraagstukken waar jij tegen aanloopt. Ook kunnen we de beperkende gedachten en overtuigingen uit het verleden bij de kern aanpakken en krijg je prachtige inzichten in jezelf.”

Mascha gaat mee als expert op de Deep Dive Ibiza workation en verzorgt de hypnose sessies in het groeiprogramma OWN IT! wat bij Vibes te volgen is olv businessmentor Debbie Huson.

Bekijk haar Instagram

 

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?