Verkoop de bestemming en niet het vliegtuig.

 En middels deze video hieronder hoop ik je te motiveren om de tip ook daadwerkelijk toe te passen in je eigen praktijk. Onder de video leg ik de tip ook nog uit.

Als je gaat verkopen, schets dan het eindresultaat en niet de specificaties.

Schets waar jouw klanten heen gaan als ze met jou samenwerken. Je specificaties ( je hoe en met wat ) zijn slechts het middel om bij het resultaat te komen.

En vertrouwen is de belangrijkste emotie die nodig is voor het nemen van een koopbesluit.

Yes en hier weer zoals vanouds een opdracht voor jou:

  • Wat is de eindbestemming van jouw product of dienst? En hoe empathisch ben je op het gebied van sales en marketing? Welke woorden gebruik je?
  • En nog een persoonlijke vraag. Ben jij klaar voor een nieuwe bestemming? Ben jij klaar voor meer klanten en meer omzet?Is het antwoord op die laatste vraag ‘Ja’, dan heb ik iets heel moois voor je. Het lijkt nog een eindje weg, maar trust me, de tijd gaat snel, want in december start ik met een nieuwe ronde van mijn groeiprogramma OWN IT!
  • De deuren waren tot nu toe gesloten, omdat ik nog bezig ben met de huidige groep, maar ik heb besloten om de deuren vanaf nu weer open te zetten. Dat betekent dus dat jij je alvast kan opgeven voor december.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?