Over jouw business mentor, Debbie Huson

Hi, ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 22 jaar ondernemer en eigenaresse van VIBES, de co-workingspot & business school voor vrouwelijke ondernemers in Noordwijk.

Ik ondersteun en inspireer ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen en waar ze ook nog eens retegoed in zijn. Zodat ze het leven kunnen leiden dat echt bij hun past, met financiële en mentale vrijheid, zodat ze meer tijd en energie overhouden voor waardevolle verbindingen.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk.

Ook geloof ik dat het succes van jouw bedrijf hand in hand gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. In al mijn programma’s besteden we hier aandacht aan.

Ga aan de slag met mij als Business Mentor en onze andere trainers om te werken aan je business kennis en persoonlijke groei. Neem een kijkje in mijn business school programma’s, masterclasses en gratis tools om te zien wat er bij jou past.

Aan de slag met

OWN it

Leer de skills om te ondernemen, versterk je mindset, groei als mens en groei met je bedrijf.
Dit programma loopt 6 maanden

Sales, Money & Mindset

Strategie, plan van aanpak en mindset gecombineerd, voor meer omzet en een betere relatie met geld.

Deze online course wordt momenteel gecreëerd.

Ibiza workation

De business retreat voor ambitieuze dames

Toe aan next level te gaan met je business, maar wil je dit wel graag doen in een prachtige omgeving? Meld je dan aan voor Deep Dive Ibiza van 4 /tm 8 oktober 2021. Meer ruimte voor groei creëren, waardevolle masterclasses, mooie verbindingen, heerlijk eten, de dag beginnen met een workout en ook nog werken aan je persoonlijke ontwikkeling dmv een 1 op 1 hypnose sessie.

Deze workation is speciaal voor vrouwelijke onderneemster die net een eigen bedrijf hebben, onderneemsters to be en voor lades die hun business even een boost willen geven of het heerlijk vinden om er even tussenuit te gaan.

€ 1590,- ex btw en vliegticket 

Een inspirerende werkplek waar je je thuis voelt en productiever werkt.

Waar je jouw bedrijf naar het volgende level tilt en waar je bouwt aan een fijn netwerk. 

Een prachtige en betaalbare co-workspace in het hart van Noordwijk. Je kan voor de deur gratis parkeren, het strand is op 5 minuten rijden en onze co-workspace zit vol inspirerende creatieve onderneemsters net als jij.

Het samen delen van een werkplek met andere succesvolle vrouwelijke ondernemers zorgt voor enorme motivatie. Zo is het concept “VIBES” geboren. VIBES Co-workspace is een plek waar vrouwen elkaar inspireren, motiveren, ideeën kunnen uitwisselen, onverwachte brainstormsessies kunnen houden en werken aan hun zichtbaarheid. Of je gaat gewoon even met een goede kop koffie zitten met een mede onderneemster.

Meer weten over VIBES business coaching of de co-working spot?

Boek een gratis kennismaking bij VIBES of via Zoom

Dan kun je vrijblijvend even kennismaken met Debbie en al je vragen stellen.

Gratis, become a Rebel

Ja je leest het goed. Een vibes rebel. Niet omdat je nou zo opstandig bent, of tegendraads. Wel omdat je je eigen pad kiest. Je keuzes maakt die misschien niet iedereen in je omgeving begrijpt. Je hart volgt. Jezelf kaders oplegt. Je groeien wilt en weet dat je daarvoor ook dingen moet laten. Je bold moves maakt. Maar laten we eerlijk zijn. Bijna alle ondernemers zijn toch wel een tikkie rebels?

Als Vibes Rebel ontvang je gratis business tips, geniet je van kortingsacties en word je op de hoogte gehouden van alle evenementen die bij VIBES plaatsvinden. 

Wat je kunt verwachten in de mails? Inzichten die ik zelf opgedaan heb in de afgelopen 25 jaar als ondernemer. Dingen die ik misschien wel wat slimmer had aan kunnen pakken en met jou deel, zodat jij dat pad in ieder geval niet meer hoef te bewandelen. In al mijn programma's en dus ook mijn mails draait het om mindset, strategie, energie, sales en marketing. En in plezier hebben. In jouw reis. Oh, en vergeet passie niet. Love it!

Je rebel mail ontvang je heel onregelmatig. What? Yes. De ene keer, ontvang je hem 1x per week, maar het kan ook zo zijn dat er soms 3 weken tussen zit. Are you in?

Schrijf je in door je naam en email in te vullen en het boxje aan te vinken. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?